6 hónapos megvalósító program

Weboldalam lesz💚!

6 hónapos weboldal készítő MEGVALÓSÍTÓ PROGRAM

Készen állsz arra, hogy több ügyfeled legyen?

A weboldalad a legfőbb marketing eszköz a kezedben!

Csatlakozz a 6 hónapos weboldal készítő megvalósító programhoz, és megmutatom lépésről-lépésre, hogyan készíts weboldalt és szerezz ügyfeleket vele.

Úgy érzed, hogy láthatatlan vagy és nem találnak rád az ügyfeleid?

Biztos Te is álmodoztál már arról, hogy weboldalad legyen,  követőid, akiket könnyen elérsz és akiknek segítesz megoldani a problémájukat, és ezáltal  megváltoztatod az életüket? Több bevételt szeretnél és nyugodtabb életet?

Mindannyian erre vágyunk!

Mégis egy helyben toporogsz, nem tudod merre indulj el, kire hallgas, mi legyen az első lépés az úton, ahhoz, hogy fellendüljön a vállalkozosod, több ügyfeled és több bevételed legyen.

Tudod miért van ez? Mert...

Eljött az ideje továbblépni. 

A weboldal kikerülhetetlen eleme a marketingednek. A weboldal a vállalkozásod szíve, középpontja. Minden kommunikációdnak, interakciódnak azt a célt kell szolgálja, hogy a weboldaladra tereld a potenciális ügyfeleidet.

TE MOST HOVÁ TERELED ŐKET?

Ha nincs weboldalad, ahová áttereled az érdeklődőket, és ahol eladod nekik a szolgáltatásodat, akkor minden kommunikációd egy zsákutca. A közösségi média nem ügyfélszerzésre való, hanem figyelemfelkeltésre.

Én ajánlok neked egy jobb megoldást!

Eddig nem mertél belevágni, mert attól féltél nem fog sikerülni. Nem akarod kiadni a kezedből az elkészítést, de saját magadnak túl nagy falatnak találod? Még nem vagy biztos benne, mit is kéne a weboldalra írni? Esetleg félsz, hogy mit fognak gondolni az emberek? Sokan azt mondják, hogy ma már senki sem olvasgat weboldalt, ezért nem vágtál bele mert elbizonytalanodtál?

A helyzet az, hogy ma már online jelenlét nélkül nem lehet érvényesülni. A weboldal a belépő kapu az online vállalkozásodhoz. Készítsd el a weboldaladat úgy, ahogy Te megálmodtad magadnak és meglátod, egy új világ tárul fel előtted. Csatlakozz a 6 hónapos  programhoz, ahol elkészítjük közösen a weboldalad és azonnal látni fogod, hogy mennyit számít az online jelenlét.

Olvasd el mit mondanak akik már csatlakoztak a programhoz

Weboldalam lesz💚! 6 hónapos weboldal készítő megvalósító program

Álmodj nagyot és valósítsd meg egyszerűen a 6 hónapos weboldal készítő megvalósító programom segítségével, melyben minden tudásommal Téged foglak támogatni!

Amit meg fogsz tanulni

Átgondoljuk, újragondoljuk a vállalkozásodat az üzleti ötlet kiválasztásától a célcsoport meghatározásig, a márkaépítést, majd belevágunk a weboldal megtervezésébe és felépítésbe. A program végére lesz egy gyönyörű, magad által készített weboldalad, marketing tudásod az új ügyfelek megszerzéséhez és technikai tudásod, amivel a bevételedet fogod tudni növelni.

1. rész / modul

Vállalkozói alapok

Ebben a modulban újragondoljuk a vállalkozásodat. Stabil alapok nélkül házat sem lehet építeni. Lefektetjük az alapokat, amire már biztosan tudni fogod a vállalkozásodat építeni.

2. rész / modul

Weboldal tervezés

Az alapok meghatározása és újragondolása után elkezdjük megtervezni mi kerüljön a weboldalra. 

3. rész / modul

Technikai beállítások

Elkezdjük a weboldal technikai beállításait, a szükséges eszközök előkészítéseit, telepítéseit.

4. rész / modul

Elementor oldalépítő

Miután elkészítettük a keretrendszerünket, elkezdünk ismerkedni az Elementor oldalépítővel, amivel a weboldalunkat fogjuk elkészíteni.

5. rész / modul

Tervből weboldal

Kezdődhet az építkezés! Elkészítjük a weboldalt.

6. rész / modul

Utolsó simítások

Miután elkészítettük a weboldalt, elvégezzük az utolsó simításokat és a tesztelést.

Milyen támogatást kapsz a megvalósító program során?

Videós tananyag

Közel 12 óra tananyag, amit folyamatosan frissítek, bővítek, az igényeknek megfelelően

6 egyéni konzultáció

Minden hónapban konzultálunk egyénileg, segítek a technikai elakadásban is és a tervezésben is

Facebook csoport

Közös facebook csoport szuper közösséggel. A csoportban tarthatod a kapcsolatot a többiekkel, láthatod ki hol tart, és kérdezhetsz

Kérdezz-felelek minden hónapban

Minden hónapban tartunk egy kérdez-felelek csoportos alkalmat, ahol megbeszéljük az épp téged foglalkoztató problémákat, vagy a sikereidet. 

Amit még megkapsz:

#1 Bónusz ELEMETOR PRO ÉS PRÉMIUM SABLON előfieztés (50.000.- Ft) értékű

1 évig biztosítom számodra Elementor pro előfieztést és Generete Press sablon prémium változatát. Ezzel a kombinációval garantálom hogy igényes, szép weboldalt fogsz tudni készíteni

#3 Bónusz ÜGYFÉLSZERZŐ WORKSHOP (25.000.- Ft értékű)

A 6. hónap végén sem engedem el a kezed, tartunk egy ügyfélszerző workshopot, ahol elmondom, megmutatom, merre haladj tovább ahhoz, hogy több bevételt tudj generálni a vállalkozásodból

Válassz csomagot!

6 hónapos megvalósító program

weboldal készítés
40.000 / Hó / 6 hónap
 • Több mint 12 órás videós tananyag
 • Írott tananyag és munkafüzetek
 • 6 alkalom egyéni konzultáció
 • Részvétel a csoportos kérdezz-feleleken havonta
 • Elementor pro előfieztés 1 évig
 • Prémium sablon előfieztés 1 évig
 • Szuper , egymást segítő közösség, zárt facbook csoport
 • 100% pénzvisszafiztési garancia
 • Ügyfélszerző workshop, hogy tud majd a következő lépést is ( 25.000.- Ft értékű)
6 hónap

3 hónapos túrbó csomag

weboldal készítés
80.000 / Hó / 3 hónap
 • Több mint 12 órás videós tananyag
 • Írott tananyag és munkafüzetek
 • 6 alkalom egyéni konzultáció
 • Részvétel a csoportos kérdezz-feleleken havonta
 • Elementor pro előfieztés 1 évig
 • Prémium sablon előfieztés 1 évig
 • Szuper , egymást segítő közösség, zárt facbook csoport
 • 100% pénzvisszafiztési garancia
 • Ügyfélszerző workshop, hogy tud majd a következő lépést is ( 25.000.- Ft értékű)
3 hónap

Mi a jelentkezés feltétele?

Egy beszélgetés! Foglalj időpontot egy ingyenes beszélgetésre, ahol minden kérdésedre választ fogsz kapni, és ahol átbeszéljük, hogy valóban neked való e a program vagy sem.  Nem az a célom, hogy minél több ember legyen a programban, hanem az hogy olyan vállalkozók csatlakozzanak, akiknek tényleg segítség. Szeretettel várlak!

Akik már megcsinálták és akikre fantasztikusan büszke vagyok

5/5
FERENCZI ORSOLYA

2023 tavasza fordulópont volt az életemben. Belevágtam a honlapépítésbe! Először Ágival teljesen más kapcsán kezdtünk együtt dolgozni. Amúgy mellesleg megemlítette, hogy lesz egy webinár a honlapkészítésről, ami a tanfolyam „bevezetője”.

Még csak a negyedénél tarthattunk az előadásnak, amikor már tudtam: ő az én emberem, tőle akarok tanulni! Hogy mi fogott meg?

Olyan érthetően és „emberi nyelven” mondta el a honlapépítés lépéseit, hogy nem volt semmi kétségem, ezt én is meg tudom csinálni. Ráadásul a más által készítendő honlap árának töredékéért… és még tanulok is. 🙂

Azért is döntöttem úgy, hogy magam készítem el, mert így biztos lehetek benne, hogy mindig minden időre kész van, nem kell másra várjak, bármikor bármit tudok módosítani, és szeretek tanulni. Nem utolsó dolog, hogy akár ezt is dolgozhatok, ha minden más csődbe is megy.

A folyamat egyszerű és végtelenül érthető volt. Végre nem szakszavak tömkelegét kaptam, hanem az „Ide kattints!” típusú oktatást. Ez egy teljesen kezdőnek, aki életében nem csinált ilyet, hatalmas segítség.

Most, hogy az eredeti terv kész van – még egy oktatófelület jön később hozzá – nem is tudom, minek örülök jobban: – hogy egy olyan dolgot valósítottam meg, amit álmomban nem hittem volna, – hogy olyan tudás birtokában vagyok, ami egy sokadik megélhetést biztosíthat, – hogy van egy saját magam készítette honlapom, – vagy, hogy végre pénzt is keresek rajta.

🙂 Imádom a honlapom, mert 100%-ban én vagyok, és az általam képviselt értékek. Hogy vágj-e bele? Nem kérdés! Szuper Ágival dolgozni, és a honlap csak az út kezdete, de egy fantasztikus úté!

5/5
BAJERLE ANIKÓ

Már jó ideje gondolkodtam azon, hogy szükségem lenne egy modern weboldalra, a régi, autodidakta módon elkészített oldalam helyett. Ami visszatartott az volt, hogy nem akartam kiadni a kezemből az irányítást. Igen, szeretem a dolgokat kézben tartani és tudni, hogy a tőlem telhető legjobbat megtettem, illetve megtanulni mindent, amit lehet. Az is egy fontos szempont volt, ha szükséges én tudjam módosítani az oldalam és ne kelljen másra várni, vagy szívességet kérni.

Amikor Ági felvetette, hogy csinálna egy weblapépítő kurzust, azonnal igent mondtam, pedig akkor még csak egy gondolat volt Ági részéről. A korábbi kurzusa kapcsán tudtam, hogy ez a tanfolyama is profi lesz és könnyen meg fogom tudni csinálni az új honlapom az útmutatásai alapján. Ez így is lett. 

Nem mondom, hogy nem voltak nehéz feladatok, de ez nem a technika volt, inkább a mit és hogyan írjak, hogy profi legyen, de ebben is kaptam segítséget.

A feladat nagyon kreatív volt, és egyenesen élveztem, hogy újra alkothatok, megmutathatom magam egy weblapon keresztül. Nem kellett senkinek elmagyaráznom mit akarok, milyen színeket, logot, elrendezést, hanem magam alakítottam ki és ha akartam, változtattam akárhányszor. Hatalmas alkotói szabadság ez!

Szívből ajánlom Ági bármelyik tanfolyamát, a honlapépítőt különösen. Azoknak érdemes belevágni, akik szeretik a dolgokat kézben tartani, nem akarnak várni hogy mások oldják meg a problémáikat, szeretnek új dolgokat tanulni, nem félnek a kihívásoktól, meg merik engedni maguknak a játékot és előhívni a kreatív énüket. Én imádtam a folyamatot és a végeredményt is!

5/5
KÁCSOR ZSUZSANNA

Azért szerettem volna megcsinálni, hogy a jövőben meg legyen a szabadságom, és hogy ne kelljen minden alkalommal hatalmas összegeket kifizetnem, ha változtatni akarok.

Azért is, hogy pl egy landing page- et meg tudjak egyedül csinálni. Fontos volt, hogy olyan legyen, ami hitelesen kifejezi, hogy milyen vagyok, mit képviselek.

Fantasztikus érzés, hogy elkészült, hatalmas munka volt. Ezt azért nem gondoltam volna. De a tartalomírás volt rengeteg idő. Még kell csiszolgatni, de olyan, amilyet szerettem volna.

Én annak ajánlom, akinek fontos, hogy ebből a szempontból ne függjön mástól, aki élvezi, hogy alkothat és kreatív lehet, és aki hajlandó erre sok időt áldozni.

5/5
CSERESZNYÉSI ERIKA

Azért döntötttem, úgy hogy én csinálom, mert szeretem magam megalkotni amit tudok, érzésből, intuícióból magam csinosítani, hogy bármikor hozzá tudjak nyúlni, változtatni vagy kiegészíteni rajta bármikor amikor szeretnék.

Most, hogy elkészült rendkívül jó érzés. Boldogság, hála. Büszke vagyok magamra, hogy a tanultak, és instrukciók alapján magam megalkottam. Nagyon jó érzés ránézni, hogy saját magam készítettem és minden olyan, ahogyan azt én magam választottam.

Pont olyan lett, mint amilyet szerettem volna. Sőt nem is tudtam elképezelni, hogy ilyen jól össze tud állni az oldal.

Ha tehetitetk vágjatok bele. Mindenképpen. Abszolút nagyon megéri. Ezelőtt fogalmam sem volt hol és hogyan lehet egyáltalán neki kezdeni egy honlapnak. Mára pedig több menüpontos, komplex oldalt sikerült megalkotnom. Hála a nagyon szuper instrukcióknak, támogatásnak Ágitól és persze a beletett munkámnak és kitartásomnak. Én mindazoknak szeretettel ajánlom, akik hasonlóan éreznek, ahogy én is leírtam.

5/5
GERENDAI ÉVA

www.evkerajzok.hu

„Azért döntöttem úgy, hogy magam készítem el a weboldalam, mert mindig is érdekelt, hogy hogyan készül egy weboldal. Amióta pedig a WP alapon is lehet készíteni, nem volt kérdés, hogy ha lesz saját honlapom, akkor azt magamnak szeretném megcsinálni.
Nagyon nagy szabadságot ad az, hogy nem kell másra várni, nem megy el idő az egyeztetéssel, és ha probléma merül fel jobban átlátom. Azt gondolom, hogy ez az a dolog, amit nem, vagy csak a leges legvégső esetben szerveznék ki.
Most hogy elkészült nagyon boldog vagyok :)) Büszke vagyok, hogy megtudtam csinálni, és hozzá is tudok nyúlni, ha változtatni kell. Akárhogy is nézzük, gazdagabb lettem egy olyan skill-el, ami fontos a mai világban.
Abszolút olyan lett, amit szerettem volna. Ági még egy kis webshopot is segített összerakni, ami nagyon nagy vágyam volt.
Aki weboldalt szeretne magának, mindenképpen ajánlom ezt a kurzust neki. Én először egyedül vágtam neki a honlap építésnek, de nem igazán haladtam semerre, csak egy katyvasz volt az egész, de a tanfolyam során szépen letisztult minden.
A tanfolyami felületnek köszönhetően a leckék is visszanézhetőek. Ez nekem nagyon hasznos, és ad egyfajta biztonságot, mert így bármikor vissza térhetek egy-egy leckéhez, ha valamiben elakadok.
De akkor is hasznos, ha változtatni akarok valamin, de már nem emlékszem, hogy hogyan kellett megcsinálni. A tanfolyam után sem maradunk egyedül, mert vannak beszélgetős alkalmak, és Ági is szokott segíteni ha elakadok valamiben.”

Nekem való ez a tanfolyam?

Tökéletes számodra:

Nem neked való:

Mi történik a vásárlás után

Válassz csomagot

Válaszd ki a számodra megfelelő csomagot. A két csomag szinte csak időben és fizetési konstrukcióban tér el egymástól. Azt kell eldönteni, hogy 6 hónap vagy 3 hónap alatt szeretnél e weboldalt. 

E-mail visszajelzés

Kattints az „ezt választom” gombra. Ezt követően add meg az adataidat, a felhsználóneved és a jelszavad, amivel majd be fogsz tudni lépni a tanfolyami fiókodba. Az első havi díjat kell kifizetned.

azonnali csatlakozás

Azonnal hozzáférést kapsz a tanfolyami felülethez. A program debruár 1.-én indul, egy közös megbeszéléssel, de addig is a videókhoz hozzáférsz, és elkezdhetsz dolgozni a vállalkozói alapokon.

ismerj meg

Szia, Ági vagyok!

Fenntartható vállalkozások mentora, webdesigner és kommunikációs szakember.

20 év közigazgatásben eltöltött év után után váltottam és tértem vissza eredeti szakmámhoz a kommunikációhoz, majd lettem vállalkozó. Megtaláltam a hivatásom.

Weboldalalakat készítek, vevőszerző rendszereket építek és online marketingben segítem a hozzám fordulókat. Sokat gondolkodtam, hogy nekem mi okozott nehézséget az elején és milyen segítség jött volna jól, amit nem kaptam meg. a LEGNAGYOBB SEGÍTSÉG A SZEMÉLYES  IRÁNYMUTATÁS lett volna. Az, ha valaki személyreszabottan és vállalkozásomra szabottan segít nekem.

Azt tapasztalom, hogy egyre többen szeretnék maguk elkészíteni a saját honlapjukat, de nem mernek belevágni. Magam is tudom, mennyire nehéz egyedül, oktató videóból, kérdezési lehetőség nélkül megtanulni egy weboldalt felépíteni.

Ezért hoztam létre ezt a kurzust, hogy Neked ne kelljen egyedül csinálnod. Lépésről lépésre végigvezetlek és együtt felépítjük a saját honlapod. Ha elkadsz, ott leszek melletted és segítek. Kell ennél több?

100% pénzvisszafizetési garancia

Csatlakozást követő 14 napon belül, ha jelzed felém, hogy nem vagy elégedett a megvalósító programmal, visszautalom részedre a már befizetett összeget

Gyakran ismételt kérdések

Igen, a tananyaghoz örökös hozzáférést kapsz. Bármikor visszanézheted, vagy kikereshetsz belőle egy egy technikai beállítást.

14 napig pénzvisszafizetési garanciát vállalok. Ha jelzed, hogy nem erre számítottál, akkor visszautalom a már befizetett összeget. De ha belevágsz, akkor biztos vagyok benne, hogy tetszeni fog.

Természetesen minden befizetésről számlát állítok ki. De mivel KATA-s vagyok, csak magánszemélynek tudok számlát adni.

Az oktató videók a tanfolyami felületen elérhetőek

A domaint és a tárhelyet meg kell venned, ez évi kb 20-30.000 Ft, csomagtól függően. Segítek választani is. Elementor pro előfizetést én adom, ezen felül ingyenes bővítményeket használunk. 

Természetesen nem. Mindenki megtervezi és elkészíti a saját weboldalát a saját elképzelései szerint, az én iránymutatásommal.

Ha hetente néhány órát rászánsz, akkor az tökéletesen elég. Te osztod be az idődet. A lényeg hogy nézd meg a videókat és csináld. Ha csinálod, akkor garantálom az eredményt.