6 hónapos megvalósító program

Weboldalam lesz💚!

6 hónapos weboldal készítő MEGVALÓSÍTÓ PROGRAM

Készen állsz arra, hogy több ügyfeled legyen?

A weboldalad a legfőbb marketing eszköz a kezedben!

Csatlakozz a 6 hónapos weboldal készítő megvalósító programhoz, és megmutatom lépésről-lépésre, hogyan készíts weboldalt és szerezz ügyfeleket vele.

Úgy érzed, hogy láthatatlan vagy és nem találnak rád az ügyfeleid?

Biztos Te is álmodoztál már arról, hogy weboldalad legyen,  követőid, akiket könnyen elérsz és akiknek segítesz megoldani a problémájukat, és ezáltal  megváltoztatod az életüket? Több bevételt szeretnél és nyugodtabb életet?

Mindannyian erre vágyunk!

Mégis egy helyben toporogsz, nem tudod merre indulj el, kire hallgas, mi legyen az első lépés az úton, ahhoz, hogy fellendüljön a vállalkozosod, több ügyfeled és több bevételed legyen.

Tudod miért van ez? Mert...

Eljött az ideje továbblépni. 

A weboldal kikerülhetetlen eleme a marketingednek. A weboldal a vállalkozásod szíve, középpontja. Minden kommunikációdnak, interakciódnak azt a célt kell szolgálja, hogy a weboldaladra tereld a potenciális ügyfeleidet.

TE MOST HOVÁ TERELED ŐKET?

Ha nincs weboldalad, ahová áttereled az érdeklődőket, és ahol eladod nekik a szolgáltatásodat, akkor minden kommunikációd egy zsákutca. A közösségi média nem ügyfélszerzésre való, hanem figyelemfelkeltésre.

Én ajánlok neked egy jobb megoldást!

Eddig nem mertél belevágni, mert attól féltél nem fog sikerülni. Nem akarod kiadni a kezedből az elkészítést, de saját magadnak túl nagy falatnak találod? Még nem vagy biztos benne, mit is kéne a weboldalra írni? Esetleg félsz, hogy mit fognak gondolni az emberek? Sokan azt mondják, hogy ma már senki sem olvasgat weboldalt, ezért nem vágtál bele mert elbizonytalanodtál?

A helyzet az, hogy ma már online jelenlét nélkül nem lehet érvényesülni. A weboldal a belépő kapu az online vállalkozásodhoz. Készítsd el a weboldaladat úgy, ahogy Te megálmodtad magadnak és meglátod, egy új világ tárul fel előtted. Csatlakozz a 6 hónapos  programhoz, ahol elkészítjük közösen a weboldalad és azonnal látni fogod, hogy mennyit számít az online jelenlét.

Olvasd el mit mondanak akik már csatlakoztak a programhoz

Weboldalam lesz💚! 6 hónapos weboldal készítő megvalósító program

Álmodj nagyot és valósítsd meg egyszerűen a 6 hónapos weboldal készítő megvalósító programom segítségével, melyben minden tudásommal Téged foglak támogatni!

Amit meg fogsz tanulni

Átgondoljuk, újragondoljuk a vállalkozásodat az üzleti ötlet kiválasztásától a célcsoport meghatározásig, a márkaépítést, majd belevágunk a weboldal megtervezésébe és felépítésbe. A program végére lesz egy gyönyörű, magad által készített weboldalad, marketing tudásod az új ügyfelek megszerzéséhez és technikai tudásod, amivel a bevételedet fogod tudni növelni.

1. rész / modul

Vállalkozói alapok

Ebben a modulban újragondoljuk a vállalkozásodat. Stabil alapok nélkül házat sem lehet építeni. Lefektetjük az alapokat, amire már biztosan tudni fogod a vállalkozásodat építeni.

2. rész / modul

Weboldal tervezés

Az alapok meghatározása és újragondolása után elkezdjük megtervezni mi kerüljön a weboldalra. 

3. rész / modul

Technikai beállítások

Elkezdjük a weboldal technikai beállításait, a szükséges eszközök előkészítéseit, telepítéseit.

4. rész / modul

Elementor oldalépítő

Miután elkészítettük a keretrendszerünket, elkezdünk ismerkedni az Elementor oldalépítővel, amivel a weboldalunkat fogjuk elkészíteni.

5. rész / modul

Tervből weboldal

Kezdődhet az építkezés! Elkészítjük a weboldalt.

6. rész / modul

Utolsó simítások

Miután elkészítettük a weboldalt, elvégezzük az utolsó simításokat és a tesztelést.

Milyen támogatást kapsz a megvalósító program során?

Videós tanagyag

Közel 12 óra tananyag, amit folyamatosan frissítek, bővítek, az igényeknek megfelelően

Facebook csoport

Közös facebook szuper közösséggel. A csoportban tarthatod a kapcsolatot a többiekkel, láthatod ki hol tart, és kérdezhetsz

Kérdezz-felelek

Minden hónapban tartunk egy kérdez-felelek csoportos alkalmat, ahol megbeszéljük az épp téged foglalkoztató problémákat, vagy a sikereidet. 

Amit még megkapsz:

#1 Bónusz ELEMETOR PRO ÉS PRÉMIUM SABLON előfieztés (50.000.- Ft) értékű

1 évig biztosítom számodra Elementor pro előfieztést és Generete Press sablon prémium változatát. Ezzel a kombinációval garantálom hogy igényes, szép weboldalt fogsz tudni készíteni

#2 Bónusz minden modul után (havonta)1 SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓT (150.000.-Ft értékű)

Minden téma után biztosítok számodra 1,5 óra személyes konzultációt, ahol átbeszélünk minden kérdést amit nem értesz, vagy felmerül benned legyen az technikai vagy marketing témájú

#3 Bónusz ÜGYFÉLSZERZŐ WORKSHOP (25.000.- Ft értékű)

A 6. hónap végén sem engedem el a kezed, tartunk egy ügyfélszerző workshopot, ahol elmondom, megmutatom, merre haladj tovább ahhoz, hogy több bevételt tudj generálni a vállalkozásodból

Válassz csomagot!

6 hónapos megvalósító program

weboldal készítés
40.000 / Hó / 6 hónap
 • Több mint 12 órás videós tananyag
 • Írott tananyag és munkafüzetek
 • 6 alkalom egyéni konzultáció
 • Részvétel a csoportos kérdezz-feleleken havonta
 • Elementor pro előfieztés 1 évig
 • Prémium sablon előfieztés 1 évig
 • Szuper , egymást segítő közösség, zárt facbook csoport
 • 100% pénzvisszafiztési garancia
 • Ügyfélszerző workshop, hogy tud majd a következő lépést is ( 25.000.- Ft értékű)
6 hónap

3 hónapos túrbó csomag

weboldal készítés
80.000 / Hó / 3 hónap
 • Több mint 12 órás videós tananyag
 • Írott tananyag és munkafüzetek
 • 6 alkalom egyéni konzultáció
 • Részvétel a csoportos kérdezz-feleleken havonta
 • Elementor pro előfieztés 1 évig
 • Prémium sablon előfieztés 1 évig
 • Szuper , egymást segítő közösség, zárt facbook csoport
 • 100% pénzvisszafiztési garancia
 • Ügyfélszerző workshop, hogy tud majd a következő lépést is ( 25.000.- Ft értékű)
3 hónap

Mi a jelentkezés feltétele?

Egy beszélgetés! Foglalj időpontot egy ingyenes beszélgetésre, ahol minden kérdésedre választ fogsz kapni, és ahol átbeszéljük, hogy valóban neked való e a program vagy sem. Szeretettel várlak!

Akik már megcsinálták és akikre fantasztikusan büszke vagyok

5/5
BAJERLE ANIKÓ

Már jó ideje gondolkodtam azon, hogy szükségem lenne egy modern weboldalra, a régi, autodidakta módon elkészített oldalam helyett. Ami visszatartott az volt, hogy nem akartam kiadni a kezemből az irányítást. Igen, szeretem a dolgokat kézben tartani és tudni, hogy a tőlem telhető legjobbat megtettem, illetve megtanulni mindent, amit lehet. Az is egy fontos szempont volt, ha szükséges én tudjam módosítani az oldalam és ne kelljen másra várni, vagy szívességet kérni.

Amikor Ági felvetette, hogy csinálna egy weblapépítő kurzust, azonnal igent mondtam, pedig akkor még csak egy gondolat volt Ági részéről. A korábbi kurzusa kapcsán tudtam, hogy ez a tanfolyama is profi lesz és könnyen meg fogom tudni csinálni az új honlapom az útmutatásai alapján. Ez így is lett. 

Nem mondom, hogy nem voltak nehéz feladatok, de ez nem a technika volt, inkább a mit és hogyan írjak, hogy profi legyen, de ebben is kaptam segítséget.

A feladat nagyon kreatív volt, és egyenesen élveztem, hogy újra alkothatok, megmutathatom magam egy weblapon keresztül. Nem kellett senkinek elmagyaráznom mit akarok, milyen színeket, logot, elrendezést, hanem magam alakítottam ki és ha akartam, változtattam akárhányszor. Hatalmas alkotói szabadság ez!

Szívből ajánlom Ági bármelyik tanfolyamát, a honlapépítőt különösen. Azoknak érdemes belevágni, akik szeretik a dolgokat kézben tartani, nem akarnak várni hogy mások oldják meg a problémáikat, szeretnek új dolgokat tanulni, nem félnek a kihívásoktól, meg merik engedni maguknak a játékot és előhívni a kreatív énüket. Én imádtam a folyamatot és a végeredményt is!

5/5
KÁCSOR ZSUZSANNA

Azért szerettem volna megcsinálni, hogy a jövőben meg legyen a szabadságom, és hogy ne kelljen minden alkalommal hatalmas összegeket kifizetnem, ha változtatni akarok.

Azért is, hogy pl egy landing page- et meg tudjak egyedül csinálni. Fontos volt, hogy olyan legyen, ami hitelesen kifejezi, hogy milyen vagyok, mit képviselek.

Fantasztikus érzés, hogy elkészült, hatalmas munka volt. Ezt azért nem gondoltam volna. De a tartalomírás volt rengeteg idő. Még kell csiszolgatni, de olyan, amilyet szerettem volna.

Én annak ajánlom, akinek fontos, hogy ebből a szempontból ne függjön mástól, aki élvezi, hogy alkothat és kreatív lehet, és aki hajlandó erre sok időt áldozni.

5/5
CSERESZNYÉSI ERIKA

Azért döntötttem, úgy hogy én csinálom, mert szeretem magam megalkotni amit tudok, érzésből, intuícióból magam csinosítani, hogy bármikor hozzá tudjak nyúlni, változtatni vagy kiegészíteni rajta bármikor amikor szeretnék.

Most, hogy elkészült rendkívül jó érzés. Boldogság, hála. Büszke vagyok magamra, hogy a tanultak, és instrukciók alapján magam megalkottam. Nagyon jó érzés ránézni, hogy saját magam készítettem és minden olyan, ahogyan azt én magam választottam.

Pont olyan lett, mint amilyet szerettem volna. Sőt nem is tudtam elképezelni, hogy ilyen jól össze tud állni az oldal.

Ha tehetitetk vágjatok bele. Mindenképpen. Abszolút nagyon megéri. Ezelőtt fogalmam sem volt hol és hogyan lehet egyáltalán neki kezdeni egy honlapnak. Mára pedig több menüpontos, komplex oldalt sikerült megalkotnom. Hála a nagyon szuper instrukcióknak, támogatásnak Ágitól és persze a beletett munkámnak és kitartásomnak. Én mindazoknak szeretettel ajánlom, akik hasonlóan éreznek, ahogy én is leírtam.

Nekem való ez a tanfolyam?

Tökéletes számodra:

Nem neked való:

Mi történik a vásárlás után

Válassz csomagot

Válaszd ki a számodra megfelelő csomagot. A két csomag szinte csak időben tér el egymástól. Azt kell eldönteni, hogy 6 hónap vagy 3 hónap alatt szeretnél e weboldalt

E-mail visszajelzés

Kattints az „ezt választom” gombra. Ezt követően add meg az adataidat, a felhsználóneved és a jelszavad, amivel majd be fogsz tudni lépni a tanfolyami fiókodba. Az első havi díjat fogja levonni a rendszer.  

azonnali csatlakozás

Azonnal hozzáférést kapsz a tanfolyami felülethez. A program szeptember  12.-én indul, egy közös megbeszéléssel, de addig is a videókhoz hozzáférsz, és elkezdhetsz dolgozni a vállalkozói alapokon.

ismerj meg

Szia, Ági vagyok!

Fenntartható vállalkozások mentora, webdesigner és kommunikációs szakember.

20 év közigazgatásben eltöltött év után után váltottam és tértem vissza eredeti szakmámhoz a kommunikációhoz, majd lettem vállalkozó. Megtaláltam a hivatásom.

Weboldalalakat készítek, vevőszerző rendszereket építek és online marketingben segítem a hozzám fordulókat. Sokat gondolkodtam, hogy nekem mi okozott nehézséget az elején és milyen segítség jött volna jól, amit nem kaptam meg. a LEGNAGYOBB SEGÍTSÉG A SZEMÉLYES  IRÁNYMUTATÁS lett volna. Az, ha valaki személyreszabottan és vállalkozásomra szabottan segít nekem.

Azt tapasztalom, hogy egyre többen szeretnék maguk elkészíteni a saját honlapjukat, de nem mernek belevágni. Magam is tudom, mennyire nehéz egyedül, oktató videóból, kérdezési lehetőség nélkül megtanulni egy weboldalt felépíteni.

Ezért hoztam létre ezt a kurzust, hogy Neked ne kelljen egyedül csinálnod. Lépésről lépésre végigvezetlek és együtt felépítjük a saját honlapod. Ha elkadsz, ott leszek melletted és segítek. Kell ennél több?

100% pénzvisszafizetési garancia

Csatlakozást követő 14 napon belül, ha jelzed felém, hogy nem vagy elégedett a megvalósító programmal, visszautalom részedre a már befizetett összeget

Gyakran ismételt kérdések

A következő tanfolyam 2023. október 10.-én kedden kezdődik egy közös csoportos megbeszéléssel, de addig is be tudsz már csatlakozni és hozzáférsz a tananyaghoz is

Igen, a tananyaghoz örökös hozzáférést kapsz. Bármikor visszanézheted, vagy kikereshetsz belőle egy egy technikai beállítást.

14 napig pénzvisszafizetési garanciát vállalok. Ha jelzed, hogy nem erre számítottál, akkor visszautalom a már befizetett összeget. De ha belevágsz, akkor biztos vagyok benne, hogy tetszeni fog.

Természetesen minden befizetésről számlát állítok ki. De mivel KATA-s vagyok, csak magánszemélynek tudok számlát adni.

Az oktató videók a tanfolyami felületen elérhetőek

A domaint és a tárhelyet meg kell venned, ez évi kb 20-30.000 Ft, csomagtól függően. Segítek választani is. Elementor pro előfizetést én adom, ezen felül ingyenes bővítményeket használunk. 

Természetesen nem. Mindenki megtervezi és elkészíti a saját weboldalát a saját elképzelései szerint, az én iránymutatásommal.

Ha hetente néhány órát rászánsz, akkor az tökéletesen elég. Te osztod be az idődet. A lényeg hogy nézd meg a videókat és csináld. Ha csinálod, akkor garantálom az eredményt.