Facebook hirdetés

Hirdetni szeretnél, de átláthatatlan számodra a facebook hirdetéskezelő rendszere?

Hirdettél már néhányszor, de nem igazán működött, és nem tudod mi lehet a baj?

Hidd el nem vagy egyedül!

Nagyon sok vállalkozónak okoz fejfájást a facebook hirdetés

Poszt kiemelés

Kiemelsz egy egy posztot, mert jól sikerült és szeretnéd, ha miél többen megismenék az oldaladat, és egyre több követőd lenne. Mind ezt szeretnénk. Beállítod a leglogikusabban a beállításokat, fut a hirdetés, izgulsz, a facebook rendületlenül vonja a hirdetés összegét, de nem történik semmi. Néhány lájk, és kész.

Meta Business

Már hallottad, hogy nem poszt kiemeléssel kell hirdetni, ezért felmentél a Meta Business Suit felületére és onnan állítottad be a hirdetésed. Megjelölted a célcsoportot, több ezer, tízezer forintot elköltöttél és nem történt semmi, néhány lájk, pár oldal megtekintés és kész.

Nálam nem működik

Mivel valószínűleg túl vagy az első két próbálkozáson, és nem történt meg a nagy áttörés a facebook hirdetés által, nem nőtt meg ugrásszerűen a vásárlások, letöltések, jelentkezések száma, elkönyvelted, hogy "Nálam a facebook hirdetés nem működik",és úgy döntöttél nem hirdetsz többet.

Ha kicsit is ismerős ez, akkor jó helyen jársz!

A facebook egy nagyon jó hirdetési felület, ha tudsz vele bánni!

A facebook egy nagyon jó hely arra, hogy megismerejenek az emberek, megismerjék a szolgáltatásodat, a termékedet. De ennek van egy (több) trükkje. A megfelelő technikai beállítok. Kezdőként könnyen megijeszthet a rengeteg beállítás, amit nem is túl könnyű megtalálni, de hidd el megéri a ráfordított időt. 

Mire kell figyelni?

Technikai beállítások:

Hirdetés megtervezése és elkészítése:

Ha ezek nagy része még hiányzik a facebook hirdetéseidből, akkor jelentkezz egy facebook workshop jellegű konzultációra és együtt megcsináljuk!

Mi fog történni a közös munka során?

Mit mondanak akiknek már beállítottuk közösen a fiókját?

"Az online marketingben teljes analfabétaként nagyon nehezen tettem meg az első lépéseket és rögtön az első nehézségnél feladtam volna, mert fogalmam sem volt, mit csinálhatnék másképp. Ági nagyon sokat segített, nem csak a szakmai tudásával, de a töretlen lelkesedésével is. Mindig van egy új ötlete, bármikor képes irányt váltani, nem hagyja, hogy kétségbe essek, vagy túl drámaian fogjak fel egy kudarcot. Tárgyilagosan, de együttérzően segít tovább és bátorít, hogy kipróbáljak valami újat, változtassak, kísérletezzek. Hosszú távban gondolkozik, érti az embereket, ismeri a szükségleteiket és a működésüket, tudja, hogyan kell megszólítani őket. Lenyűgöző kreativitással és odaadással képes segíteni az elakadásokban és biztonságot adó a sokrétű tudása az online média szerteágazó világában. Meleg szívvel ajánlom bárkinek, akinek ebben a témában támogatásra van szüksége!"
Kormos Éva
"1,5 hete kezdtem el a közös munkát Ágival. Ezalatt az idő alatt elképesztően sokat léptünk előre. Ági - véleményezte a Facebook hirdetés kreatívokat, a kísérő szöveget, - beállítottuk a z FB Vállalkozás kezelő alkalmazásában az adatokat és összekötöttük a weboldalam pixelkezelő plugin-jével, - beállítottuk a Hirdetéskezelőben a kampány adatait dinamikus tartalommal, többféle célközönségre, - figyeljük az eredményeket és megnézzük, hol, miben kell finomhangolni, módosítani, - átbeszéltük a stratégiát a tartalommegosztásra, a lehetséges további lépéseket és még sorolhatnám. Elképesztően sokat tanultam, ismertem meg olyan lehetőségeket, amelyekről eddig nem is tudtam. Ági szakmai tapasztalata mellett a hihetetlen türelmét és lelkesedését emelném még ki. Ő tényleg szívből és lélekből támogat, segít, vezet az úton és veled örül a sikereknek. Csak ajánlani tudom. Nagyon megéri és minden szempontból érdemes."
Kozér Emőke

Ne hagyd hogy a technika kifogjon rajtad!

Ha segítséget jelent számodra, hogy közösen állítjuk be a fiókodat és adjuk fel az első hirdetésedet, akkor szeretettel várlak !

A konzultáció min. 2 -3 óra és egy plusz alkalom, amikor finomhangoljuk a feladott hirdetést.

A facebook hirdetéskezelő workshop konzultáció ára 24.900.- Ft

Ha addig is többet szeretnél tudni a facebook hirdetések rejtelmeiről, iratkozz fel az 5 részes INGYENES facebook email minitréningemre.