Workshop💚

Hogyan legyen eredményes a facebook hirdetésed

Megmutatom a hirdetések titkát, hogy ne költsd a pénzed feleslegesen olyan hirdetésekre, amik nem hoznak eredményt.

Te is így érzed magad ha meghallod azt, hogy FACEBOOK HIRDETÉS?

Ennek nem kell, hogy így legyen!

Gyere el a workshopra és megmutatom, mit tegyél, hogy sikeresek legyenek a hirdetéseid.

2024. január 26. péntek 10.00 óra – Zoom

Kérdeznék valamit!

Ha valamelyik kérdésben magadra ismertél akkor ez a workshop megoldást jelent a problémádra!

Miről lesz szó?

Nagyon fontos! Ez nem egy kattints ide, kattints oda technikai beállítás bemutató workshop.

A stratégiát fogom megmutatni, ami szükséges ahhoz, hogy eredményes hirdetéseket tudj indítani.

A leggyakoribb hibákat mutatom be és azt is meg fogom mutatni, hogy hogyan csináld jól. Mik a buktatói a hirdetéseknek és hogyan készíts eredményes hirdetést.

Megmutatom, hogy mit állíts be ha a márkaismertségedet szeretnéd növelni, és milyen típusú hirdetést indíts, ha feliratkozókat szeretnél gyűjteni.

Ez neked szól ha...

Ha nem szeretnél felesleges köröket futni a hirdetések világában

Ha már próbáltad és nem tudod, hogyan csináld jobban

Ha túl bonyolultnak tartod a facebook hirdetési felületét és ezért még nem vágtál bele

Ha hirdetnél, de azt sem tudod hogyan kezdj hozzá

Ha mindenki mást mond, és te nem tudod kire hallgass

Ha szeretnél több követőt, feliratkozót, érdeklődőt és vásárlót

Mit nyersz a workshoppal?

Eddig féltél a hirdetésektől és a azt gondoltad, hogy Neked ez nem való?

Gyere el a workshopra és megmutatom, hogy nem ijesztő, csak vannak szabályok, amiket be kell tartani.

Mit mondanak akik már dolgoztak velem?

"Szeretek Ágival dolgozni, mert gyakorlatias. Nincsenek hosszú, fölösleges elméleti bevezetők, nem magyaráz semmit túl, hanem pont azt kapod, amire szükséged van"
F. Orsolya
"Szívből ajánlom Ági tanfolyamait. Nagyon nagy tudása van, mégis egyszerűen és érthetően adja át a lényeget.... Mindemellett nagyon kedves, türelmes, de ha kell, akkor határozottan terelget, hogy haladjunk. (Nekem erre nagy szükségem is van😊) Olyan, mint egy jó coach, mindig tudja, hogy milyen kérdéssel vigye előre a folyamatot."
K. Anikó
"Az online marketingben teljes analfabétaként nagyon nehezen tettem meg az első lépéseket és rögtön az első nehézségnél feladtam volna, mert fogalmam sem volt, mit csinálhatnék másképp. Ági nagyon sokat segített, nem csak a szakmai tudásával, de a töretlen lelkesedésével is. Mindig van egy új ötlete, bármikor képes irányt váltani, nem hagyja, hogy kétségbe essek, vagy túl drámaian fogjak fel egy kudarcot. Tárgyilagosan, de együttérzően segít tovább és bátorít, hogy kipróbáljak valami újat, változtassak, kísérletezzek. Hosszú távban gondolkozik, érti az embereket, ismeri a szükségleteiket és a működésüket, tudja, hogyan kell megszólítani őket. Lenyűgöző kreativitással és odaadással képes segíteni az elakadásokban és biztonságot adó a sokrétű tudása az online média szerteágazó világában. Meleg szívvel ajánlom bárkinek, akinek ebben a témában támogatásra van szüksége!"
K. Éva
"1,5 hete kezdtem el a közös munkát Ágival. Ezalatt az idő alatt elképesztően sokat léptünk előre. Ági - véleményezte a Facebook hirdetés kreatívokat, a kísérő szöveget, - beállítottuk a z FB Vállalkozás kezelő alkalmazásában az adatokat és összekötöttük a weboldalam pixelkezelő plugin-jével, - beállítottuk a Hirdetéskezelőben a kampány adatait dinamikus tartalommal, többféle célközönségre, - figyeljük az eredményeket és megnézzük, hol, miben kell finomhangolni, módosítani, - átbeszéltük a stratégiát a tartalommegosztásra, a lehetséges további lépéseket és még sorolhatnám. Elképesztően sokat tanultam, ismertem meg olyan lehetőségeket, amelyekről eddig nem is tudtam. Ági szakmai tapasztalata mellett a hihetetlen türelmét és lelkesedését emelném még ki. Ő tényleg szívből és lélekből támogat, segít, vezet az úton és veled örül a sikereknek. Csak ajánlani tudom. Nagyon megéri és minden szempontból érdemes."
K. Emőke

Ki vagyok én és miért hallgass rám?

Kovács Ági vagyok, webdesigner és kommunikációs szakember.

20 év közigazgatásben eltöltött év után után váltottam és tértem vissza eredeti szakmámhoz a kommunikációhoz, majd lettem vállalkozó. Megtaláltam a hivatásom.

Weboldalalakat készítek, vevőszerző rendszereket építek és online marketingben segítem a hozzám fordulókat. Kezdő vállalkozókat segítek az elindulásban. Sokat gondolkodtam, hogy nekem mi okozott nehézséget az elején és milyen segítség jött volna jól, amit nem kaptam meg. a LEGNAGYOBB SEGÍTSÉG A SZEMÉLYES  IRÁNYMUTATÁS lett volna. Az, ha valaki személyreszabottan és vállalkozásomra szabottan segít nekem. Ez jellemzi a programjaimat. 

A hirdetés nagyon sok vállalkozónak gondot okoz. Ez egy sajátos marketing csatorna, ami kikerülhetetlen ha sok emberhez el akarsz érni. Viszont vannak szabályok amiket be kell tartani ahhoz, hogy eredményes legyen. Ezt szeretném megmutatni a workshopon. 

A workshop ára 12.000.- Ft

A workshop felvételről visszanézhető lesz!

Szeretettel várlak, találkozunk a workshopon!