Weboldal készítés előtt állsz?

Akkor ez Neked szól:

5 napos ingyenes inspirációs weboldal tervező mini tréning

Eljött az idő, hogy legyen egy saját weboldalad?

Egy izgalmas utazásra hívlak, ahol összefüggőségben megmutatom a weboldal fontosságát egy vállalkozásod életében és szerepét a marketing rendszeredben. 

Megmutatom miért zsákutca, ha csak a közösségi médiára támaszkodsz a kommunikációdban, de beszélünk a weboldal felépítéséről, tervezéséről, webdesigól és ügyfélszerzésről is.

Ezt ne hagyd ki!

A tréning időpontja:

2023. november 27- december 1.

Csatlakozz a tréninghez és tanuljunk együtt 5 napig!

nap
óra
perc
másodperc

A tréning ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Kinek szól az inspirációs weboldal tervező mini tréning?

Neked, ha még nincs weboldalad…

Ha magadra ismertél akkor csatlakozz az 5 napos inspirációs weboldal tervező mini tréninghez

Miért 5 napos tréning?

Egy évvel ezelőtt már tartottam egy hasonlót, aminek nagyon nagy sikere volt. Ezt a tréninget szeretném kicsit átdolgozott formában, az egy év alatt megszerzett tapasztalatokkal bővítve ismét elhoni Neked.

Minden reggel kapsz egy egy rövid, lényegretörő videót, rengeteg hasznos információval. A nap folyamán bármikor meg tudod hallgatni, kocsiban, kávé közben amikor van egy rövid időd. Ha pedig kérdésed maradt, azonnal felteheted a facebook csoportban és segítek.

Ki tartja a tréninget?

Kovács Ági vagyok, webdesigner és kommunikációs és marketing szakember, fenntartható vállalkozások támogatója.

20 év közigazgatásban eltöltött év után váltottam és tértem vissza eredeti szakmámhoz a kommunikációhoz, majd lettem vállalkozó. Megtaláltam a hivatásom és imádom!

Weboldalakat készítek, vevőszerző rendszereket építek, és online marketingben segítem a hozzám fordulókat. Sokat gondolkodtam, hogy nekem mi okozott nehézséget az elején és milyen segítség jött volna jól, amit nem kaptam meg. Arra jutottam, hogy a személyes szakmai iránymutatás. Ez hiányzott a leginkább.

Azt tapasztalom, hogy egyre többen szeretnék maguk elkészíteni a saját honlapjukat, de nem mernek belevágni. Tudom, hogy mennyi információ van, mennyire el tud bizonytalanodni egy vállalkozó, hogy mit is kéne csinálni, eért ebben szeretnék segíteni. 

Ezért született meg ismét a mini tréning  ötlete, mert segíteni fog eligazodni a rengeteg információ között.

Csatlakozz és tarts velem 5 napig!

  • A tréning felvételét minden reggel megkapod emailen és közéteszem a facebook csoportunkban is.
  • Ott tudsz majd kérdezni is, ha valami nem egyértelmű a hallottakkal kapcsolatban.
  • Az aktív résztvevők között pedig szeretnék kisorsolni egy két órás  stratégiai marketing konzultációt ahol részletesen átbeszéljük a vállalkozásodat, a céljaidat és lépésől-lépsre útmutatót kapsz a feladatokhoz, amivel meg tudod valósítani amit szeretnél. Már ezért is megéri csatlakozni már most, mert addig is osztok meg érdekes, izgalmas tartalmakat.

Szeretettel várlak!