Workshop💚

Indítsuk el együtt az instagram oldaladat

Régóta szemezel az Instagrammal, de még nem vágtál bele? Gyere el a workshopra és együtt elindítjuk az insta oldaladat.

Egy ideje gondolkodsz azon, hogy jelen kéne lenni az Instagram-on, de még nem mertél belevágni?

Ne várj tovább!

Gyere el a workshopra és közösen elindítjuk az insta oldaladat.

2024. február 2. péntek 10.00 óra – Zoom

Kérdeznék valamit!

Ha valamelyik kérdésben magadra ismertél akkor ez a workshop Neked való!

Miről lesz szó?

Az instagram egy nagyon barátságos és könnyed felület – a facebookhoz képest-, ahol sokkal  látványosabb eredményeket tudsz elérni.

Az Instagram alapozó workshopon végigmegyünk minden fontos lépésen ami ahoz kell, hogy sikeres insta jelenléted legyen.

 

Ha még nem vagy jelen az Instagramon, akkor most eljött az idő. Csatlakozz a workshophoz és vágj bele.

Ez neked szól ha...

Régóta kacérkodsz az instagramal, de még nem mertél belevágni

Ha már próbáltad de nem igazán látod át a működését

Ha nem szereted a facebookot és egy másik közösségi média csatornán is szeretnél jelen lenni

Ha szeretnéd megtanulni az instagram növekedés stratégiáját

Ha a célcsoportod jelen van az instagramon

Ha úgy érzed eljött az idő, hogy belevágj

Mit nyersz a workshoppal?

Eddig nem mertél belevágni az Instagramba, mert nem akartad terhelni magad még egy közösségi média felülettel?

Gyere el a workshopra és megmutatom, hogy nem ijesztő.

Mit mondanak akik már dolgoztak velem?

"Szeretek Ágival dolgozni, mert gyakorlatias. Nincsenek hosszú, fölösleges elméleti bevezetők, nem magyaráz semmit túl, hanem pont azt kapod, amire szükséged van"
F. Orsolya
"Szívből ajánlom Ági tanfolyamait. Nagyon nagy tudása van, mégis egyszerűen és érthetően adja át a lényeget.... Mindemellett nagyon kedves, türelmes, de ha kell, akkor határozottan terelget, hogy haladjunk. (Nekem erre nagy szükségem is van😊) Olyan, mint egy jó coach, mindig tudja, hogy milyen kérdéssel vigye előre a folyamatot."
K. Anikó
"Az online marketingben teljes analfabétaként nagyon nehezen tettem meg az első lépéseket és rögtön az első nehézségnél feladtam volna, mert fogalmam sem volt, mit csinálhatnék másképp. Ági nagyon sokat segített, nem csak a szakmai tudásával, de a töretlen lelkesedésével is. Mindig van egy új ötlete, bármikor képes irányt váltani, nem hagyja, hogy kétségbe essek, vagy túl drámaian fogjak fel egy kudarcot. Tárgyilagosan, de együttérzően segít tovább és bátorít, hogy kipróbáljak valami újat, változtassak, kísérletezzek. Hosszú távban gondolkozik, érti az embereket, ismeri a szükségleteiket és a működésüket, tudja, hogyan kell megszólítani őket. Lenyűgöző kreativitással és odaadással képes segíteni az elakadásokban és biztonságot adó a sokrétű tudása az online média szerteágazó világában. Meleg szívvel ajánlom bárkinek, akinek ebben a témában támogatásra van szüksége!"
K. Éva
"1,5 hete kezdtem el a közös munkát Ágival. Ezalatt az idő alatt elképesztően sokat léptünk előre. Ági - véleményezte a Facebook hirdetés kreatívokat, a kísérő szöveget, - beállítottuk a z FB Vállalkozás kezelő alkalmazásában az adatokat és összekötöttük a weboldalam pixelkezelő plugin-jével, - beállítottuk a Hirdetéskezelőben a kampány adatait dinamikus tartalommal, többféle célközönségre, - figyeljük az eredményeket és megnézzük, hol, miben kell finomhangolni, módosítani, - átbeszéltük a stratégiát a tartalommegosztásra, a lehetséges további lépéseket és még sorolhatnám. Elképesztően sokat tanultam, ismertem meg olyan lehetőségeket, amelyekről eddig nem is tudtam. Ági szakmai tapasztalata mellett a hihetetlen türelmét és lelkesedését emelném még ki. Ő tényleg szívből és lélekből támogat, segít, vezet az úton és veled örül a sikereknek. Csak ajánlani tudom. Nagyon megéri és minden szempontból érdemes."
K. Emőke

Ki vagyok én és miért hallgass rám?

Kovács Ági vagyok, webdesigner és kommunikációs szakember.

20 év közigazgatásben eltöltött év után után váltottam és tértem vissza eredeti szakmámhoz a kommunikációhoz, majd lettem vállalkozó. Megtaláltam a hivatásom.

Weboldalalakat készítek, weboldal készítést tanítok vevőszerző rendszereket építek,  online marketingben segítem a hozzám fordulókat és tanítok egy közöségi média menedzser képzésen.

 Sokat gondolkodtam, hogy nekem mi okozott nehézséget az elején és milyen segítség jött volna jól, amit nem kaptam meg. A LEGNAGYOBB SEGÍTSÉG A SZEMÉLYES  IRÁNYMUTATÁS lett volna. Az, ha valaki személyreszabottan és vállalkozásomra szabottan segít nekem. Ez jellemzi a programjaimat. 

 

Az instagram alapok workshop ára 12.000.- Ft

A workshop felvételről visszanézhető lesz!

Szeretettel várlak, találkozunk a workshopon!