Online marketing

Készen állsz arra, hogy új szintre emeld a vállalkozásodat?

Egy vállalkozás elindítása, felvirágoztatása izgalmas és egyben kihívásokkal teli feladat.  Különösen igaz ez a vállalkozásod  marketingjére.

Kezdő vállalkozóként úgy érezheted, hogy túl sok a rendelkezésre álló marketing eszköz és igazából fogalmad sincs, hogy neked melyiket kellene alkalmaznod, illetve ezeket az eszközöket, hogyan szabd a saját vállalkozásodra. 

Jól gondolom?

Ez egy gyakori probléma, amellyel sok kezdő és akár haladó vállalkozó szembesül. Nagyon sokáig voltam én is ebben az állapotban. Tudtam mit kéne tennem, de foglamam sem volt, ezt hogyan valósítsam meg. 

Ilyenkor nagyon sokat segít, ha valaki külső szemmel ránéz a vállalkozásomra, és meglátja azokat a lehetőségeket, amiket én belülről nem veszek észre, vagy nem is gondolnám mekkora potenciál van benne. 

Sok hozzád hasonló vállalkozónak segítettem leküzdeni ezeket a kihívásokat és elindulni egy olyan úton, ami eredményeket is hoz.

Ők már dolgoztak velem, nézd meg mit mondanak:


Mit kapsz ha jelentkezel a konzultációra?

A konzultáció végén egy kész stratégiai útmutatóval fogsz távozni és tudni fogod lépésről- lépésre az elvégzendő feladatokat.

Honnan tudom hogy így lesz? Nézd meg Orsi mit mondott miután elkezdtünk közösen dolgozni: 

„Néhány hete a teljes kétségbeesés határán álltam, mert bár tudtam, hogy mi mindent szeretnék, nem tudtam, hogy mi legyen az első lépés, mi a legfontosabb, egyáltalán minek fogjak először neki. Az első lépés az volt Ágival, hogy tervet készítettünk, kitaláltuk a lépéseket, és minden hétre megvan a pontos feladat, amit el kell végeznem. Annyit lépünk csak előre, amennyit biztosan el tudok készíteni. Így sokkal hamarabb jönnek az eredmények is, ezáltal a motivációm sem csökken. Nyugalom és öröm van bennem, munkakedvvel társulva. Mindenkinek kívánom azt az örömet, amikor a legelső megrendelés beérkezik, és tudatosítod, hogy ebben a hónapban már nem te fizeted a banki kezelési költséget!”

Mi fog történni ha jelentkezel a konzultációra?

  • Kattints a „Kérem a konzultációt” gombra. A terméket tedd a korásbe és a vásárod meg.
  • A vásárlást követően 24 órán belül felveszem veled a kapcsolatot. Küldök egy kérdőívet.  A kérdőívben a vállakozásod jelenlegi helyzetét szeretném felmérni, hogy ne a tanácsadás idejéből menjen el az ismerkedés. Ilyen kérdések lesznek benne, hogy mivel foglalkozik a vállalkozásod, van e weboldalad, facbook oldalad, email listád, honnan érkeznek jelenleg az ügyfeleid stb. 
  • Miután ezt visszaküldted nekem egyeztetünk egy időpontot a konzultációra.
  • Mire beszélünk, én átnézem a vállalkozásodat ( az általad megadott paraméterek alapján) megnézem a piacodat, versenytársaidat, hogy képben legyek, hogy az adott piacon mik a trendek stb.
  • A beszélgetés során pedig egy stratégiát készítünk, amiben meghatározzuk azokat a legfőbb lépéseket és konkrét feladatokat,  amelyke a céljaid eléréséhez szükségesek
  • A konzultáció végén tisztán fogod látni azt, hogy mit kell tenned lépésről lépésre ahhoz, hogy több ügyfeled legyen és ezáltal több bevételed.

A konzultáció ára  19.990.- / 120 perc. (2 óra)  A konzultáció online, zoom-on történik. Szeretettel várlak!