Milliós sales funnel expedíció

Milliós sales funnel expedició - Egyéni mentor program kezdő vállalkozóknak

Készen állsz arra, hogy megkeresd az első egymillió forintodat?

Csatlakozz az expedicióhoz és – ha minden jól alakul-  négy hónap múlva, a csúcson állva learathatod a babérokat, azaz az első egymillió forintos bevételedet.

"bEKÖLTÖZÖM A NAPPALIDBA" ÉS 4 HÓNAPIG KÖZÖSEN FOGUNK DOLGOZNI

Közösen megtervezzük és felépítjük az első sales funneledet azaz az értékesítési tölcséredet. Elkészítjük a technikai hátteret neki és belevágunk az első kampányodba!

Izaglamasan hangzik?

Egy olyan expedícióra hívlak, amelyiknek a végén csak nyerhetsz. Nem csak abban segítek, hogy mit csinálj, hanem megcsináljuk együtt a technikai hátteret a komplex értékesítési tölcsérednek.

Azt érzed, te már mindent megpróbáltál, de nem megy az értékesítés?

Már MINDENT megpróbáltál, megvettél rengeteg tanfolyamot, voltál tanácsadáson, posztolsz rengeteget, még talán videózni is elkezdtél, de nem látod az eredményeket.  

Belefáradtál abba, hogy időt, pénzt és energiát pazarolsz olyan módszerekre, amelyek nulla eredményt hoznak. Nem akarsz újabb 10 ezreket kidobni felesleges próbálkozásokra, és már tanácstalan vagy.

Vagy egyszerűen csak túl sok minden van a fejeben, és nem tudod, hogyan valósítsd meg? Kell valaki aki lépésről-lépésre vezet, és segít rendszerezni a rengeteg információt?

Nézd csak, nem vagy egyedül:

„Az online marketingben teljes analfabétaként nagyon nehezen tettem meg az első lépéseket és rögtön az első nehézségnél feladtam volna, mert fogalmam sem volt, mit csinálhatnék másképp. Ági nagyon sokat segített, nem csak a szakmai tudásával, de a töretlen lelkesedésével is. Mindig van egy új ötlete, bármikor képes irányt váltani, nem hagyja, hogy kétségbe essek, vagy túl drámaian fogjak fel egy kudarcot. Tárgyilagosan, de együttérzően segít tovább és bátorít, hogy kipróbáljak valami újat, változtassak, kísérletezzek. Hosszú távban gondolkozik, érti az embereket, ismeri a szükségleteiket és a működésüket, tudja, hogyan kell megszólítani őket. Lenyűgöző kreativitással és odaadással képes segíteni az elakadásokban és biztonságot adó a sokrétű tudása az online média szerteágazó világában. Meleg szívvel ajánlom bárkinek, akinek ebben a témában támogatásra van szüksége!”

— K. Évi

Nem vagy egyedül

Nagyon sokan érzik úgy magukat mint TE most

Nagyon sokáig nekem is hasonló érzéseim voltak. Nem tudtam merre haladjak, hogyan szabjam magamra azt a rengeteg információt, marketing eszközt, amit tanultam. Másnál mindig olyan egyszerűnek tűnt.

A saját vállalkozásomban pedig ötletem sem volt, mit kellene csinálnom. Szorított az idő, alig volt ügyfelem, kevés volt a bevételem. Úgy éreztem láthatatlan vagyok és nem tudtam, hogyan törhetém át a falakat, amik körülöttem vannak. 

Ekkor, az utolsó megtakarított pénzemet feláldozva, becsatlakoztam egy programba, ahol közösen építettük fel az első kampányomat. Lépésről-lépésre haladtunk és mindig megvolt a következő héten elvégzendő felaladt. Nagy falat volt, de már induláskor megmozdult körülöttem valami és elkezdtek érkezni a megkeresések.  Elindult a felfelé tartó spirál.

Képzeld el, hogy...

Ezt te is meg tudod csinálni...

Képzeld el, hogy becsatlakozol az expedicióba, lekerül a teher a válladról, mert megnyugszol, hogy jó kezekben vagy. Nem nyomaszt tovább az ügyfélszerzés súlya. Ettől elindulnak a pozitív energiák és már itt elkezdenek jönni a megkeresések. Mire végére érünk a négy hónapnak, lelkes leszel, tele leszel tervel, ötlettel amit csak szépen meg kell valósítanod, minden adott lesz hozzá.

A közös expedíciónk során, egy olyan tudással  – és egy komplex ügyfélszerző rendszerel – leszel gazdagabb, amivel bármikor tudsz indítani egy egy kampányt. Honnan tudom? Én is így csináltam. Azóta már több kapányt futtatam le, és nem egy, hanem több milliós bevételem volt belőle.

Velem tartasz?

MILLIÓS SALES FUNNEL EXPEDÍCIÓ

Kezedbe adom a titkos térképet (és felépítem veled az első értékesítési tölcséred) az első milliód felé. A többi már csak rajtad múlik.

Mi kell egy sikeres sales funnel expedícióhoz?

Ellenállhatatlan ajánlat

Ez az alapja mindennek. Egy olyan ajánlat, amire a célközönséged nem tud nemet mondani.

Email lista, email szoftver

Kell egy email szoftver, ahol gyűjtöd a feliratkozókat. Ha jól csinálod, aki bekerül ebbe a listába, ő már potenciális célközönséged

Feliratkoztató oldal

Ehhez kell egy feliratkoztató oldal, ahol tud jelentkezni, megadja az email címét, és innentől már csak rajtad múlik, hogy ügyfél lesz e belőle vagy sem.

Üzlet funkció

Ahhoz, hogy meg tudják venni az ellenállhatalan ajánlatod, kell egy "bolt" funkció, vagy megrendelő űrlap, amin keresztül megtörténik a vásárlás.

Kártyás fizetés

Jó ha van bankkártyás fizetés, mert megkönnyíti a vásárlást, de ez csak opcionális lehetőség.

Értékesítési oldal

Ez az oldal magáról a fő ajánlatodról szól, ezen az oldalon fogod értékesíteni az ellenállhatatlan ajánalatot.

Facebook hirdetés

Ahhoz, hogy eljusson az ajánlatod sok emberhez, kell egy jól beállított facebook hirdetési fiók és hirdetések.

Tanfolyami felület

Ha az ellenállhatatlan ajánlatod egy online tanfolyam, akkor pedig kell egy tanfolyami felület hozzá, tagsági rendszerrel.

Nézzük mit fogsz megtanulni a közös expedición?

A rendszerben való gondolkodást. Azt, hogy hogyan építs bizalmat, érd el az ügyfeleidet, hogyan legyen több bevételed, nyugodtabb, gondtalanabb életed. Konkrétabban?

Ez volt az elmélet. És a technikai háttér?

Hogyan épül fel a közös munka?

1. rész / modul

Az expedíció előkészítése

Közös konzultációk során ( ami lehet online, de egy kávé melleti is akár) stratégiát készítünk, megnézzük mid van, mit kell elkészítenünk.

2. rész / modul

Technikai felkészülés az expedícióra

Az összeállított lista alapján elkészítjük a technikai hátteret az expedícióhoz. Mire gondolok? Mailerlite email szofver beállítása, bekötése, facebook hirdetéskezelő beállítása,  automatizálás, kártyás fizetés stb.

3. rész / modul

Belevágunk az expedícióba

Elérkeztünk a nagy naphoz, amikor is kiállsz a „nagyközönsség elé” (nem lesz ijesztő ne aggódj, segítek mindenben) és megtartod az első webinárodat, vagy tréningedet, vagy amit meghatároztunk a stratégia tervezésekor.

Online tanfolyamot szeretnél?

Ha online tanfolyamot szeretnél készíteni, akkor a stratégia meghatározása után, amíg te elkészíted a tananyagot, én létrehozom Neked a Learndash tanfolyami felületedet a tagsági rendszerrel együtt. 

Bónuszok

Technikai videók a beállításokhoz és a videós tananyagok

Örökös hozzáférést kapsz a videókhoz, így ha legközelebb egyedül csinálod, fogod tudni mit kell beállítanod.

Az expedíció végén egy interjú veled, amit fel tudsz használni reklámként

A végén készítünk egy online interjút, ahol mesélhetsz magadról, a szolgáltatásodról és hogy milyen érzés volt az első kampányod elkészítése.

Mi a csatlakozás feltétele?

Legyen egy már meglévő weboldalad, amire már tudunk építkezni. Ha még nincs weboldalad, akkor nézd meg a 6 hónapos ügyfélszerző megvalósító programot, ahol 6 hónap alatt a  segítségemmel el tudod készíteni a saját weboldalad.

Milliós sales funnel expedició

Mentor programokhoz, ellenállhatatlan ajánlatok értékesítéshez
Ft 230.000 vagy 3x85.000.-Ft
 • Stratégiai tervezés a következő 3 hónapra
 • Ingyenes (csali) anyag megtervezése
 • Ellenállhatatlan ajánlat elkészítése
 • Oktató videók a technikai beállításokról ( MailerLite, Woocommerce, kártyás fizetés)
 • Folyamatos személyes támogatás, heti konzultációk keretében
 • Közösen állítjuk be a facebook hirdetéskezelő fiókodat és készítjük el a hirdetésedet
 • Segítség az emailek, hirdetések, landing oldalak felépítésében, megírásban
 • Ha bármiben elakadsz, ott vagyok és segítek.
Népszerű

Milliós sales funnel expedició

Online tanfolyamokhoz, tanfolyami felület elkészítésével
Ft 350.000 vagy 3x125.000.-Ft
 • Stratégiai tervezés a következő 3 hónapra
 • Ingyenes (csali) anyag megtervezése
 • Ellenállhatatlan ajánlat elkészítése
 • Oktató videók a technikai beállításokról ( MailerLite, Woocommerce, kártyás fizetés)
 • Folyamatos személyes támogatás, heti konzultációk keretében
 • Közösen állítjuk be a facebook hirdetéskezelő fiókodat és készítjük el a hirdetésedet
 • Segítség az emailek, hirdetések, landing oldalak felépítésében, megírásban
 • Ha bármiben elakadsz, ott vagyok és segítek.
 • ONLINE TANFOLYAMI FELÜLET ELKÉSZÍTÉSE
Tanfolyam

Az ár tartalmazza a folymatos egyéni konzultációkat, a MailerLite email szoftver betanítását, beállítást, a hirdetési fiók beállítását, a hirdetés közösen történő feladását, segítséget az automatikus vásárlás és a kártyás fizetés beállításhoz ( videós oktató anyag) és tanfolyam esetén a tanfolyami felület elkészítését.  Nem tartalmazza a feliratkoztató oldal és az értékesítési oldal elkészítését. Azért nem, mert mindenki weboldala más-más technikai eszközzel készült, ezért ezt csak egyénileg tudom megmondani, hogy milyen lehetőségek vannak azok elkésztésre.

Felkeltettem az érdeklődésedet?

Ha érdekel a Milliós sales funnel expedíció valamelyik csomagja, jelentkezz egy ingyenes 30 perces beszélgetésre, ahol átbeszéljük mit szeretnél, mid van és mit kell elkészítenünk. Meglátod, hogy neked való e az expedíció vagy sem.

Akik velem dolgoznak

5/5

„Szeretek Ágival dolgozni, mert gyakorlatias. Nincsenek hosszú, fölösleges elméleti bevezetők, nem magyaráz semmit túl, hanem pont azt kapod, amire szükséged van”

— f. orsolya
5/5

” Nagyon nagy tudása van, mégis egyszerűen és érthetően adja át a lényeget.  Mindemellett nagyon kedves, türelmes, de ha kell, akkor határozottan terelget, hogy haladjunk. (Nekem erre nagy szükségem is van😊) Olyan, mint egy jó coach, mindig tudja, hogy milyen kérdéssel vigye előre a folyamatot.”

— k. anikó
5/5

Elképesztően sokat tanultam, ismertem meg olyan lehetőségeket, amelyekről eddig nem is tudtam. Ági szakmai tapasztalata mellett a hihetetlen türelmét és lelkesedését emelném még ki. Ő tényleg szívből és lélekből támogat, segít, vezet az úton és veled örül a sikereknek.
Csak ajánlani tudom. Nagyon megéri és minden szempontból érdemes.”

— k. emőke

14 napos pénzvisszafizetési garancia

Ha úgy érzed, nem azt kaptad, amire számítottál, jelezd nekem és én visszautalom az expedíció addig befizetett árát. Nincs vesztenivalód, itt csak nyerhetsz!

ismerj meg

Szia, Kovács Ági vagyok

Fenntartható vállalkozások támogatója, webdesigner és kommunikációs szakember.

20 év közigazgatásben eltöltött év után után váltottam, és tértem vissza eredeti szakmámhoz a kommunikációhoz, majd lettem vállalkozó. Megtaláltam a hivatásom.

Weboldalalakat készítek, vevőszerző rendszereket építek és online marketingben segítem a hozzám fordulókat. Sokat gondolkodtam, hogy nekem mi okozott nehézséget az elején és milyen segítség jött volna jól, amit nem kaptam meg. a LEGNAGYOBB SEGÍTSÉG A SZEMÉLYES  IRÁNYMUTATÁS lett volna. Az, ha valaki személyreszabottan és vállalkozásomra szabottan segít nekem.

Azt tapasztalom, hogy egyre többen szeretnék maguk elkészíteni a saját honlapjukat, készíteni a saját rendszereiket, de nem mernek belevágni.

Magam is tudom, mennyire nehéz egyedül, oktató videóból, kérdezési lehetőség nélkül megtanulni egy weboldalt felépíteni vagy ügyfélszerző rendszert készíteni.

Ezért hoztam létre ezt a expedicíót, hogy Neked ne kelljen egyedül csinálnod. Lépésről lépésre végigvezetlek a kampányépítés folyamatán és együtt felépítjük az első sales funneledet.  Ha elkadsz, ott leszek melletted és segítek. Kell ennél több?

Gyakran ismételt kérdések

Ez egy egyéni program, amibe egyénileg tudsz becsatlakozni

A technikai beállításokról szóló videókhoz örökös hozzáférést kapsz, így a következő kampányodál is tudod használni őket.

Igen, arra gondoltam, hogy amíg te elkészíted a tannayagot, és az ellenállhatatlan ajánlatot, én elkészítem a megbeszéltek alapján magát a tanfolyami felületet, ahol a résztvevőid tanulhatnak majd. Ez egy olyan lehetőség, amilyet egészen biztos nem találsz a piacon 🙂

Nincs garancia az 1 millió forintos bevételre. De ha felépíted a sales funnelt, jó a terméked, pontos a célcsoportod, akkor ha nem elsőre, de másodikra vagy harmadikra el fogod érni a vágyott bevételet.

Feszített tempójú, de eredményes 4 hónap elé nézel. Hogy mennyi időt kell ráfordítanod, az függ attól, hogy már mid van meg, mit kell létrehoznunk és attól is, hogy mi lesz az ellenállhatalan ajánlatod. 

Bankkártyával vagy banki utalással is tudsz fizetni. Ha részletfizetést választod, akkor elutalod az első részletet, és a többi részletről díjbekérőt küldök részedre minden hónapban. Azt tudnod kell, hogy KATA-s vállalkozó vagyok, így csak magánszemélynek tudok számlát kiállítani.