Nők az online térben

Tervezzük meg együtt a weboldaladat!

TERVEZZÜNK EGYÜTT WEBOLDALT!

Tervezzük meg közösen az online jelenlétedet és a weboldaladat, hogy az elkészítése már könnyen, gördülékenyen menjen.

2024. április 30. kedd, 10.00-12.00

Tudtad, hogy az online jelenlét legfontosabb eszköze a weboldalad? 

A weboldal készítésnek pedig a legnehezebb része a tervezés? Hogyan épüljön fel? Mit írjak rá? Hány oldal legyen? Milyen stílusú legyen? Hogyan adjam át az üzenetem, hogy meg is hallják? Ebben szeretnék segíteni Neked ezen a gyakorlati workshopon!

Gyere és tervezzük meg közösen a weboldalad!

nap
óra
perc
másodperc

A workshop ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

KINEK SZÓL A WORKSHOP?

Neked, ha vállalkozó vagy. Neked ha introvertált vagy és nehezedre esik megmutatni magad és Neked, ha elmúltál 40 éves, és azt gondolod, hogy ezek a technikai kihívások már nem neked valók.

Szeretném megmutatni neked, hogy dehogynem. Tudom, hogy mennyire félelmetes tud lenni az online tér, de csak az első lépések megtétele nehéz. Ebben fogok segíteni neked!

Ha magadra ismertél csatlakozz, és ígérem, hogy a workshop után kész tervel vághatsz bele a megvalósításba!

Nem érsz rá április 30.-án?

Semmi gond! Nézd vissza felvételről.

Nem érsz rá a workshop időpontjában? Regisztrálj, és nézd vissza felvételről. 

Ki tartja a workshopot?

Kovács Ági vagyok, webdesigner és kommunikációs és marketing szakember.

20 év közigazgatásban eltöltött év után, 40 felett váltottam és tértem vissza eredeti szakmámhoz a kommunikációhoz, majd lettem vállalkozó. nulláról kezdtem mindent, de megtaláltam a hivatásom és imádom!

Weboldalakat készítek, vevőszerző rendszereket építek, és online marketingben segítem a hozzám fordulókat. Sokat gondolkodtam, hogy nekem mi okozott nehézséget az elején és milyen segítség jött volna jól, amit nem kaptam meg. Arra jutottam, hogy a személyes szakmai iránymutatás. Ez hiányzott a leginkább.

Azt tapasztalom, hogy egyre többen szeretnék maguk elkészíteni a saját honlapjukat, de nem mernek belevágni. Magam is tudom, mennyire nehéz egyedül, oktató videóból, kérdezési lehetőség nélkül elkészíteni egy weboldalt.

Ezért született meg a workshop ötlete, mert tudom hogy az iránymutatás, a közös ötletelés milyen motiváló tud lenni és át tud lendíteni a holtponton, a megvalósítás felé. És ez már fél siker!

Regisztrálj és tervezzük meg közösen az online jelenléted.

Találkozunk 2024. április 30.-án 10.00 órakor zoomon!

A workshop ingyenes!

Szeretettel várlak!