Nyomulásmentes ügyfélszerzés

Tréning introvertált vállalkozóknak

A nyomulásmentes ügyfélszerzés 7+1 lépése

Ügyfeleket szeretnél, de nem akarsz nyomulni? Úgy érzed, ha nem tolod magad a közöségi médiában esélyed sincs hogy meghalljanak?

Gyere el a nyomulásmentes ügyfélszerző tréningre, és megmutatom hogyan készíts olyan marketing stratégiát, aminek nem része a nyomulás

2024. március 26. kedd 10.00 óra

Csatlakozz most ehhez a hiánypótló tréninghez, nem fogod megbánni!

nap
óra
perc
másodperc

A webinár ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Kinek szól a nyomulásmentes ügyfélszerző tréning?

Neked, ha …..

Nem érsz rá március 26.-án?

Semmi gond! Nézd vissza felvételről.

Nem érsz rá a tréning időpontjában? Regisztrálj, és nézd vissza felvételről. 

Ki tartja a tréninget?

Kovács Ági vagyok, webdesigner, kommunikációs és marketing szakember.

20 év közigazgatásban eltöltött év után váltottam és tértem vissza eredeti szakmámhoz a kommunikációhoz, majd lettem vállalkozó. Megtaláltam a hivatásom és imádom!

Weboldalakat készítek, vevőszerző rendszereket építek, és online marketingben segítem a hozzám fordulókat. Sokat gondolkodtam, hogy nekem mi okozott nehézséget az elején és milyen segítség jött volna jól, amit nem kaptam meg. Arra jutottam, hogy a személyes szakmai iránymutatás. Ez hiányzott a leginkább. Ezért a saját programjaimat úgy építettem fel, hogy mindegyik középpontjában a személyes iránymutatás áll.

Magam 85%-ban vagyok introvertált és sok fejtörést okozott, hogy hogyan tudom felépíteni úgy a marketing stratégiámat, hogy az számomra is komfortos legyen, ne legyen nyomulos, de mégis elérjem a potenciális ügyfeleleimet. 

Idealisztikusnak tűnik? Pedig lehetséges. Gyere el a tréningre és megmutatom.

Regisztrálj most, és legyen neked is olyan marketing stratégiád, ahol eléred az ügyfeleidet, úgy, hogy nem kell nyomulnod.

Találkozunk 2024. március 26.-án 10.00 órakor zoomon!

A tréning ingyenes!

Szeretettel várlak!