Tanfolyamra jelentkezés

2023. január – 2023. március 10 hét lendületes fejlődés

Online láthatóság könnyedén

Kézen foglak és megtanítalak az online megjelenés leghatékonyabb módjára, hogy láthatóvá is válj!

Az Online láthatóság könnyedén! kurzust Neked hoztam létre ha :

 1. Van rengeteg ötleted, de nem tudod hogyan valósítsd meg.
 2. Már elindultál, de elakadtál egy szinten, nem tudod merre indulj tovább, nem tudod hol a hiba, hogy stabil bevételre és ügyfélkörre tegyél szert.
 3. Most szeretnél elindulni, de nem tudod, hogyan fogj hozzá, melyek azok a lépések, amiket feltétlenül meg kell tenni.
 4. Ha nem szeretnél felesleges köröket futni, egyenesen szeretnél haladni a célod felé.
 5. Ha szeretnéd a saját vevőszerző rendszeredet felépíteni a jövőben
 6. Ha nem tudod hogyan gondolkodj stratégiában és rendszerekben, de szeretnéd megtanulni

Nem számít hogy:

 • most szeretnéd elkezdeni a vállalkozásod és még az elején vagy,
 • már belefogtál de elakadtál és nem tudod merre haladj tovább,
 • van már felépített rendszered,  de nem úgy működik, ahogy azt Te szeretnéd.
 • Lehetsz online szolgáltató, coach, tanácsadó, vagy akár kézműves, fodrász, masszőr, fitnesz edző, jóga oktató stb.

Az számít, hogy akarsz-e tenni azért, hogy látható legyél és megismerjenek végre, mert eleged van abból, hogy:

 • Azt se tudod hogyan kezdj hozzá annyi az információ
 • Fogalmad sincs melyik felületen jelenj meg és hogyan csináld jól
 • Nem tudod, hogyan tervezd meg magadnak a weboldaladat, hogy az működjön is?
 • Ha próbálkozol már egy ideje, de csajk egy helyben toporogsz

Gyere, fogd meg a kezem és segítek! NEM KELL egyedül csinálnod. Megmutatom, hogy legyél látható és hogyan érj el több emberhez, aki később akár az ügyfeled lesz.

Jól hangzik, de mi is ez pontosan?

Mit fogsz megtanulni a ebben a 10 hétben

Vállalkozói alapok

Visszamegyünk az alapokhoz és átnézzük, hogy stabil lábakon áll e a vállakozásod. Meghatározzuk az üzleti céljaidat, azt, hogy mennyire piacképes, célcsoportot határozunk, pozicionálunk és megbeszéljük a márkád alapjait. Ha az alapok  rendben vannak, akkor indulhat a fejlődés. 

Közösségi média kommunikáció

Megtanulod, hogyan jelenj meg a közösségi médiában, hogyan érd el az embereket, hol, mit írj, mikor mit posztolj, mindezt magabiztosan. Facebook, instagram, pinterest, youtube

Weboldal, webdesign

Megbeszéljük a weboldalad optimális elrendezését, az esetleges javításokat, dizájnbeli módosításokat. Ha még nincs, akkor hogyan kezdj hozzá a megtervezéshez, mire figyelj.

Szövegírás

Ezen áll vagy bukik minden. Ha jól megírod a szöveget, nyert ügyed van. Részletesen átbeszéljük mitől más a marketing szövegírás, és melyik felületen, hogyan írj úgy, hogy az célba is érjen.

Vevőszerző rendszerek

Végezetül pedig beszélünk arról, hogy mi van a weboldal után. Milyen folyamatokat éredemes felépítened neked is ahhoz, hogy eredményesen és sikeresen tudj értékesíteni.  

A cél az, hogy márciusra magabiztosan használd a közösségi médiát. Tudd hova, hogyan kell írni, hogy az figyelemfelkeltő és érdekes legyen.
A 10. hét végére legyen weboldalad, de legalább is legyen egy terved rá. 
Mindezt gyakorlatiasan, lényegretörően a Te vállalkozásodra szabva, házi feladatokkal, kész sablonokkal, hozzád hasonló vállalkozókkal és a közösség húzó erejével.
 

Mit tartalmaz a 10 hetes alapozó kurzus?

Kurzus #1:

TANANYAG:  10 + óra tananyag, videós és írott formában

Munkafüzetek a tananyagokhoz

Kurzus #2:

KOMMUNIKÁCIÓ: Kéthetente élő kérdez-felelek csoportos konzultáció

Zárt facebook csoport

Kurzus #3:

AJÁNDÉKOK:  Bónuszok

100% pénzvisszafizetési garancia

Kurzus#4:

Az Online láthatóság könnyedén! Plusz programhoz 

5 alkalom egyéni személyreszabott konzultáció.

A kurzus mellé most ajándékot is kapsz

Bónusz #1:

ÍGY TALÁLD MEG A CÉLCSOPORTODAT – munkafüzet, mely végigvezet azon  a folyamaton, amivel a legpontosabban meg tudod határozni a célközönségedet.

Értéke: 9.900.-

Bónusz #2:

HOGYAN ÍRJ ÜTŐS HIRDETÉSEKET – megkapod azt a sablont és tematikát amivel garantáltan eredményes hirdetés szöveget tudsz majd írni, erőlködés nélkül.

Értéke: 6.900.-

Bónusz #3:

SOCIAL MEDIA AUDIT – átnézem a social media felületeidet és tanácsot kapsz arra vonatkozóan, hogy mi az ami jól működik és min lehetne változtatnod, hogy növelni tudd a követő bázisodat.

Értéke: 19.900.-

Csak az Online megjelenés könnyedén! Plusz kurzus mellé

100% Garancia

Annyira biztos vagyok benne, hogy ez egy szuper program amit összeraktam, hogy 14 napig 100% pénzvisszafizetési garanciát vállalok.

Akik már dolgoztak velem és ismernek

"Ági tudása egyedülálló a webfejlesztők között, hiszen a technikai beállításokon túl, rálát a marketing és értékesítési stratégiára is. Sokszor találkoztam azzal, hogy valaki szép weboldalt tud építeni, de nem látja át az értékesítési folyamatot. És egy weboldal nem ér semmit enélkül. Ági tudja hogyan kell értékesítési tölcsért építeni, ami vevőket hoz a vállalkozásunkba, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy a vállalkozásunk hosszútávon fenntartható legyen (bevételt termeljen). Ez a stratégiai szemlélet órási érték. Ha lehetőséged van részt venni bármelyik programjában, ne hagyd ki, mert valódi tudást, figyelmet és értéket fogsz kapni a vállalkozásod fejlesztéséhez"
Tölgyessy Zsófi
"Régóta szerettem volna, ha valaki értő szemmel megnézi a honlapomat és javaslatokat ad, de Ági szolgáltatása felülmúlta a várakozásaimat. Több szempont alapján elemezte és tette meg a javaslatait, amikre én nem is gondoltam. Konkrét ötleteket, tennivalókat is megfogalmazott, olyanokat, amik eddig csak fejtörést okoztak nekem. A javaslatai alapján biztosan tudom, milyen változtatásokba érdemes belevágnom. Köszönöm!"
Marcsó Annamária
mentálhigiénés szakember
"Egy automatizált lead generáló rendszer építése volt a cél, landing oldallal és hírlevéllel. Ági rugalmasságával és sokoldalúságával a végeredmény pontosan az lett amit szerettem volna. Köszönöm!"
Lakatos Árpád
ERA - Partner

Én sem tudtam mindezt!

20 év közigazgatásban töltött vezetői munka után kiléptem a munkahelyemről. A nulláról egyedül tanultam meg mindent.  40+ évesen újra pályakezdő voltam azért, hogy azt csináljam amit szeretek. A magam értékei szerint, szabadon.

Mindent meg kellett tanulnom, marketinget,  stratégiai gondolkodást és a folyamatokat. Mikor belekezdtem, azt se tudtam, mi az az online marketing.

Rengeteget teszteltem, próbálgattam, tudni akartam, mi az ami működik, mitől működik, és mi az ami nem. Nagyon sok időt, energiát, pénzt fektettem a tanulásba. Voltak mellettem az úton mentorok. Sokat tanultam tőlük.

Volt akitől a szakmai ismereteket, volt akitől azt, hogy hogyan nem szabad csinálni és van olyan is, akitől megtanultam, mi az igazi segítség!

Ezt a segítséget szeretném megadni neked, én is, azért, hogy Neked ne kelljen  ezt a kacskaringós utat végigjárni. Pénzt, időt és energiát spórolsz ezzel magadnak!

Ez a 10 hetes kurzus csak azoknak való, akik tényleg szintet szeretnének lépni, és elkötelezettek abban, hogy tanuljanak. Ha Te ilyen vagy, akkor gyere, válassz kurzust magadnak!

Online megjelenés könnyedén! Plusz

10 hetes inspirációs vevőszerző kurzus
Ft 199.900 helyett 119.900.-
 • Videós és írott gyakorlatias tananyag 2 hetente
 • 5 alkalom egyéni online konzultáció
 • 5 alkalom csoportos élő kérdezz-felelek
 • Kész sablonok, munkafüzetek, neked csak vállalkozásra kell szabni
 • Zárt facebook csoport
 • Szuper közösség hozzád hasonló vállalkozókkal
 • Bónuszok
 • 100% pénzvisszafizetési garancia
 • Oklevél
Egyéni

Online megjelenés könnyedén!

10 hetes inspirációs vevőszerző kurzus
Ft 119.000 helyett 69.900.-
 • videós és írott gyakorlatias tananyag 2 hetente
 • 5 alkalom csoportos kérdezz-felelek
 • Kész sablonok, munkafüzetek, neked már csak vállalkozásra kell szabni
 • Zárt facebook csoport
 • Szuper közösség hasonló vállalkozókkal
 • Bónuszok
 • 100% pénzvisszafizetési garancia
 • Oklevél
Csoportos

Maradt még kérdésed?

A tananyagot minden második héten kapod meg videós és írott formában, témától függően. Személyes hozzáférést is kapsz és a facebook csoportba is feltöltöm. A bónuszokat az első alkalommal megküldöm, az auditokat pedig folyamatosan csinálom, az eredményről konzultációt tartunk.

A tananyag kéthetente érkezik, lesz két heted, hogy feldolgozd, átültesd a saját vállalkozásodra. Annyi időt és energiát fordítasz rá, amennyit tudsz és szükségesnek érzel. Heti néhány óra ráfordítással, már komoly eredményeket lehet elérni. Minden második héten tartunk egy csoportos élő kérdezz -feleleket, ahol át  tudjuk beszélni az elakadásokat, kérdéseket.

Ha még nem indultál el a vállalkozásépítés útján, akkor is bátran ajánlom. Ezekkel az alapokkal sokkal bátrabban fogsz belevágni.

A kurzus 2023. januárban kezdődik és 10 hétig tart. 

Fizetni banki átutalással tudsz, a jelentkezést követő emailben minden részletet  megkapsz hozzá.

Igen. Igény esetén tudom biztosítani a két részletben történő fizetést. Ebben az esetben, jelentkezéskor az első részletet kell átutalnod és a következő hónapban küldök neked egy díjbekérőt, és akkor tudod elutalni a második részletet.

Természetesen, 14 napon belül a tanfolyam teljes árát visszafizetem. 

Természetesen igen. Viszont katás vagyok, így csak magánszemélynek tudok számlát kiállítani. 

Zárt facebook csoportban folyamatos támogatást, kéthetente élő kérdezz-felelek, további kérdés esetén emailen is tudsz kérdezni, illetve az Online jelenlét könnyedén! Plusz résztvevői 5 alkalommal egyéni online konzultáción tudnak részt venni előre egyeztetett időpontban.

Nem, a weboldal technikai kivetelezése, nem része a tananyagnak. De! Tudok segíteni benne, illetve igény esetén, ha több jelentkező van, meg tudom mutani, hogyan tudsz weboldalt és landing oldalakat készíteni wordpress+ elementorral, de ezt a kurzus ára nem tartalmazza.

A januári kurzus szervezés folyamatban van. Minden érdeklődőnek lehetőséget biztosítok egy 20 perces konzultációra, hogy átbeszáljük, biztosan neki való e a kurzus. Kérlek, add meg az eléretőségeidet és keresni foglak.

Szeretettel várlak, találkozzunk a tanfolyamon!

Legyen a 2023 év a Te éved!