Készítsd el az első sikeres weboldaladat!

Szeretnél végre online jelenlétet teremteni a vállalkozásodnak, de nem tudod, hogyan kezdj hozzá?

Csatlakozz hozzám egy exkluzív webinárra, ahol megmutatom, hogyan készítsd el a saját professzionális weboldaladat mindössze 6 hónap alatt! (vagy akár hamarabb)

2024.  június 14. péntek  10.00 -11.00

Kihagyhatatlan webinár weboldal készítés előtt állóknak

nap
óra
perc
másodperc

A webinár ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

Miről lesz szó a webináron?

Csokorba szedtem Neked a legfontosabb tudnivalókat!

Nem érsz rá?

Semmi gond! Nézd vissza felvételről!

Nem érsz rá a webinár időpontjában? Regisztrálj,   és nézd vissza 5 napon belül. A webinár felvétele 5 napig visszanézhető lesz.

Ki tartja a webinárt?

Kovács Ági vagyok, webdesigner és kommunikációs és marketing szakember.

20 év közigazgatásban eltöltött év után váltottam és tértem vissza eredeti szakmámhoz a kommunikációhoz, majd lettem vállalkozó. Megtaláltam a hivatásom, és imádom!

Weboldalakat készítek, vevőszerző rendszereket építek és online marketingben segítem a hozzám fordulókat. Sokat gondolkodtam, hogy nekem mi okozott nehézséget az elején és milyen segítség jött volna jól, amit nem kaptam meg. Arra jutottam, hogy a személyes szakmai iránymutatás. Ez hiányzott a leginkább.

Azt tapasztalom, hogy egyre többen szeretnék maguk elkészíteni a saját honlapjukat, de nem mernek belevágni. Magam is tudom, mennyire nehéz egyedül, oktató videóból, kérdezési lehetőség nélkül elkészíteni egy weboldalt.

Ezért született meg a webinár ötlete, hogy megmutassam a lehetőségeket, konkrét példákat és árakat hozva, hogy megkönnyítsem a döntésed. Ha úgy érzed, hogy egy ilyen webinár segítene neked a döntében, akkor ne habozz, gyere és regisztrálj! 

Szeretettel várlak!

Regisztrálj és gyere!

2024. június 14.-én 10.00 órakor zoomon találkozunk.

A részvétel ingyenes!

Szeretettel várlak!