Weboldalam lesz💚

Te is úgy érzed mintha láthatatlan lennél a hatalmas online zajban?

Nagyon sokan ezt érzik!

A weboldalad a legfőbb marketing eszköz a kezedben

Gyere el a weboldal készítő kurzusra és megmutatom, hogyan legyen weboldalad lépésről-lépésre

Egyéni mentorálás egyéni haladás

Kérdeznék valamit!

Álmodoztál már arról, hogy saját weboldalad legyen?  A technikai tudás hiánya és az elképzelések megvalósításának nehézsége  mindig visszatartottak?

A „Weboldalam lesz💚” weboldal készítő kurzusommal garantáltan megtanulod, hogyan hozd létre a saját online jelenléted és a weboldalad!

Segítségemmel örökre búcsút mondhatsz a technikai kihívásoknak és az elérhetetlen álmoknak💚

Velem tartasz?

Közösen elkészítjük a wordpress weboldaladat teljesen nulláról. Nem kell hozzá semmilyen előképzettség, nem fogunk kódolni sem. Én megmutatom és Te megcsinálod!

Ez nem egy sima weboldal készítő kurzus. Komplex marketing ismereteket is kapsz mellé, ami szükséges egy sikeres weboldal elkészítéséhez és az ügyfélszerzéshez.

Ez neked szól ha...

Szeretnél egy weboldalt a vállalkozásodnak, de nem szeretnéd kiadni a kezedből az elkészítését

Ha tisztában vagy vele, hogy mekkora szabadságot ad az, ha tudod kezelni a saját weboldalad 

Ha szeretnél értékesíteni, landing oldalakat készíteni és erre nem szeretnél kifizetni több százezer forintot

Elkezdtél már egy honlapot készíteni, de elakadtál és nem tudod hogyan tovább, jól jönne az iránymutatás

Egy ideje már kacérkodsz a weboldal elkészítésével, de még nem mertél belevágni mert féltél, hogy elakadsz

Ha te is tudatos vállalkozó vagy és pontosan tudod, hogy egy ilyen tudás mekkora lehetőség a kezedben

Mit nyersz a kurzussal?

Eddig nem mertél belevágni, mert féltél, hogy nem fog sikerülni? Azt gondoltad, hogy Neked ez úgysem menne?

Együtt megcsináljuk!

Foglalj időpontot egy kötetlen 30 perces beszégetésre és minden kérdésedet átbeszéljük.

Mit mondanak akik már belevágtak?

"Ágival azért szeretek együtt dolgozni, mert gyakorlatias, jól magyaráz, határozott, de kedves. Ha valami miatt elbizonytalanodom a marketingben, vissza tud terelgetni a realitásba. Nem csak web dizájner és marketinges, hanem olyan, mint egy coach. A weblap építő program videóiban a dizájnra és arculatra is ad információkat, az építés részét egyszerűen magyarázza el, tudom, hova kattintsak, és mindent visszanézhetek. Az egyéni konzikon a kérdéseimen túl ötletelni is szoktunk. Szívből ajánlom!"
B.Anikó
" Csak szuperlatívuszokban tudok Ági kurzusáról beszélni, sokkal többet ad, mint vártam. Összeszedett, világos anyagot kaptunk. Ági nemcsak a weblapkészítés technikai részében segít, hanem a marketing területén is kiemelkedő tudással rendelkezik. A csoportos konzultációkon felül a személyes konzultáción is kedves, értő figyelemmel segít végig. Határozottan, de kedvesen motiválja a csapatot. Itt nemcsak egy kész honlapod lesz a kurzus végére, hanem egy segítő közösséget is találsz, akikkel lehet együtt ötletelni vagy gondolkozni. "
K. Zsuzsanna
"Ági videói szuperek: rövidek, lényegretörőek, épp annyi információt oszt meg velünk, ami elég ahhoz, hogy megértsük a különböző felületek működését és rögtön tudjunk is dolgozni velük. A 10 hetes programot azoknak ajánlanám, akik már tudják, mit és nagyjából milyen formában szeretnének megvalósítani, csak a hogyan nincs még meg hozzá és el tudnak erre az időre köteleződni a haladásuk mellett, mert a munka részét azt mi tesszük bele hétről hétre - Ági iránymutatása és támogatása mellett. A kétheti alkalmakon, ha esetleg nem tudnánk ott lenni, utólag vissza tudjuk őket nézni - ez is nagy segítség lehet, ha az élet közbeszól valami miatt. Az biztos, hogyha belevágsz, a végére lesz egy kész honlapod, amit te raktál össze, amit tudsz majd kezelni, így a jövőben is bármikor kedved szerint alakíthatod."
D.Ági
"Szeretek Ágival dolgozni, mert gyakorlatias. Nincsenek hosszú, fölösleges elméleti bevezetők, nem magyaráz semmit túl, hanem pont azt kapod, amire szükséged van: honlapépítést. Ha valaki belevágna ebbe az útba, szeretném figyelmeztetni, hogy nem könnyű, néha úgy érezheted, hogy elvesztél, ennyi információt ilyen rövid idő alatt be sem lehet fogadni, nem hogy feldolgozni és még a honlapot is elkészíteni... DE! Annál fantasztikusabb érzést, mint amikor 90%-ban kész a honlapod, amikor úgy érzed, hogy végre következő szintre emelted a vállalkozásod, szerintem kevés van! Minden perc szenvedés, nyűglődés, hiszti, fáradtság, elkeseredettség megéri! Vágjatok bele!"
F. Orsi
"Nagyon nagy Szeretettel ajánlom Ági kurzusát. Hatalmas segítség, hogy egy szép és jól működő honlapod legyen, amit később kezelni is tudsz. (természetesen saját, kemény munkádat is beletéve 😁) Lépésről, lépésre, visszanézhető videókban, plusz konzultáción is szépen, érthetően megmutatja mit és hogyan csináljunk, működés és marketing szempontból is. A 2 hetente lévő egyéni konzultációt én elképesztő kincsnek tartom.❤️ Személyre szabottan, lényegre törően haladunk az elakadásaimban. Hatalmas köszönet érte. Meglátásom szerint Ági szívvel, lélekkel alkotta meg és csinálja a kurzust. Érezni, hogy a célja, hogy a legjobbat adja. Sok hasznos tanáccsal, kedves odafigyelő jellemével. Köszönjük Ági, hogy ezt a kurzust megálmodtad és létre hoztad. Hatalmas segítség azoknak akik egyedül nem boldogogulnak egy profi honlap elkészítésében, mégis szeretnék azt megtanulni, hogy bármikor, később maguk tudják szerkeszteni a bővülő, változó honlapjukat."
Cs.Erika
"Szívből ajánlom Ági tanfolyamait. Nagyon nagy tudása van, mégis egyszerűen és érthetően adja át a lényeget. A weblap tervezésnek nem csak a technikai részéhez ért, hanem az esztétikai érzéke is nagyon jó, ami szerintem legalább annyira fontos. Mindemellett nagyon kedves, türelmes, de ha kell, akkor határozottan terelget, hogy haladjunk. (Nekem erre nagy szükségem is van😊) Olyan, mint egy jó coach, mindig tudja, hogy milyen kérdéssel vigye előre a folyamatot. Soha nem hagy magunkra, bármilyen kérdéssel vagy elakadással megkereshetjük, és mindig nagyon hamar megkapjuk a segítséget. 🌷"
K.Anikó
"Ági segített nekem rendet tenni a káoszban. Könnyen és érthetően segít megoldani a -Hova kattintsak? és az Ezt most akkor hogyan kell csinálni?- kérdéseket. Sokkal tisztábban láttok már, mint a tanfolyam előtt. A technikai tudni valókon kívül segít az irányt is megtalálni. Köszönöm! 🙂"
G.Évi

Ki vagyok én és miért hallgass rám?

Kovács Ági vagyok, webdesigner és kommunikációs szakember.

20 év közigazgatásben eltöltött év után után váltottam és tértem vissza eredeti szakmámhoz a kommunikációhoz, majd lettem vállalkozó. Megtaláltam a hivatásom.

Weboldalalakat készítek, vevőszerző rendszereket építek és online marketingben segítem a hozzám fordulókat. Sokat gondolkodtam, hogy nekem mi okozott nehézséget az elején és milyen segítség jött volna jól, amit nem kaptam meg. a LEGNAGYOBB SEGÍTSÉG A SZEMÉLYES  IRÁNYMUTATÁS lett volna. Az, ha valaki személyreszabottan és vállalkozásomra szabottan segít nekem.

Azt tapasztalom, hogy egyre többen szeretnék maguk elkészíteni a saját honlapjukat, de nem mernek belevágni. Magam is tudom, mennyire nehéz egyedül, oktató videóból, kérdezési lehetőség nélkül megtanulni egy weboldalt felépíteni.

Ezért hoztam létre ezt a kurzust, hogy Neked ne kelljen egyedül csinálnod. Lépésről lépésre végigvezetlek és együtt felépítjük a saját honlapod. Ha elkadsz, ott leszek melletted és segítek. Kell ennél több?

Mit fogsz tanulni és megvalósítani ha velünk tartasz?

Mit kapsz ha jelentkezel?

Mit kapsz még?

Nézzük az árakat...

A kurzus teljes értéke: kb. 730.000.-Ft

Mindez most mennyiért lehet a tiéd?

Egyszeri lehetőség, hogy egy olyan tudást szerezz meg, amivel azonnal a versenytársaid elé kerülsz

Online láthatóság könnyedén 2.0

Weboldalkészítő kurzus email feliratkoztkoztató rendszerrel és profi fotózással
780000Ft
289.000 Ft
 • 2 hetente egyéni online konzultáció
 • A technikai beállításokról videós tananyag
 • Elementor pro előfizetés 1 évig
 • Prémium sablon 1 évig
 • Zárt facebook csoport
 • Szuper közösség hozzád hasonló vállalkozókkal
 • 100% pénzvisszafizetési garancia
 • Email marketing workshop
 • 1 órás profi üzleti fotózás
eXKLUZÍV

Online láthatóság könnyedén 2.0

Weboldalkészítő kurzus email feliratkoztkoztató rendszerrel
720000Ft
259.000 Ft
 • 2 hetente egyéni online konzultáció
 • A technikai beállításokról videós tananyag
 • Elementor pro előfizetés 1 évig
 • Prémium sablon 1 évig
 • Zárt facebook csoport
 • Szuper közösség hozzád hasonló vállalkozókkal
 • 100% pénzvisszafizetési garancia
 • Email marketing workshop
Pro

Online láthatóság könnyedén 2.0

weboldal készítő kurzus
670000Ft
229.000 Ft
 • 2 hetente egyéni konzultáció zoomon
 • A technikai beállításokról videós tananyag
 • Elementor pro előfizetés 1 évig
 • Prémium sablon 1 évig
 • Zárt facebook csoport
 • Szuper közösség hozzád hasonló vállalkozókkal
 • 100% pénzvisszafizetési garancia
Normál

Ehhez a programhoz jelenleg egyénileg lehet csatlakozni, ahol a te időbeosztásodhoz igazodunk.

Foglalj időpontot és beszélgessünk!

Ha bizonytalan vagy és szeretnél több információt jelentkezz egy felfedező stratégiai beszélgetésre, ahol átbeszéljük, hogy neked való e a kurzus és minden kérdésedre válaszolok.

A beszélgetés semmilyen kötelezettséggel nem jár!

Szeretettel várlak!

Maradt még kérdésed?

A domaint és a tárhelyet meg kell venned, ez évi kb 20-30.000 Ft, csomagtól függően. Segítek választani is. Elementor pro előfizetést én adom, ezen felül ingyenes bővítményeket használunk. A MailerLite szoftver is ingyenes, nem lesz költésége.

Az oktató videók a tanfolyami felületen elérhetőek

Fizetni banki átutalással vagy bankkártyával tudsz. Ha részletfizetéssel szeretnél fizetni, akkor a banki utalásd válaszd.

Természetesen, 14 napon belül a tanfolyam teljes árát visszafizetem. 

Természetesen igen. Viszont Katás vagyok, így csak magánszemélynek tudok számlát kiállítani. 

Gyere el a kurzusra és ilyen weboldalt fogsz tudni készíteni magadnak

Szeretettel várlak, találkozzunk a tanfolyamon!

Legyen a 2023 év a Te éved!