Egyéni mentorálás haladó vállalkozóknak

Milliós sales funnel expedíció - Egyéni mentor program haladó vállalkozóknak

Készen állsz arra, hogy megkeresd az első egymillió forintodat?

Csatlakozz az expedicióhoz és – ha minden jól alakul – négy hónap múlva, a csúcson állva learathatod a babérokat, akár az első egymillió forintos bevételedet.

"bEKÖLTÖZÖM A NAPPALIDBA" ÉS 4 HÓNAPIG KÖZÖSEN FOGUNK DOLGOZNI

Átnézem a vállalkozásodat, felmérjük az erőforrásaidat, a fejlesztendő területeket. Az öteleteidet csokorba gyűjtjük, strartégiát készítünk a megvalósításhoz és  lépésről- lépésre tervet a feladatok végrehajtásához. 

Izaglamasan hangzik?

Egy olyan expedícióra hívlak, amelyiknek a végén csak nyerhetsz. Segítek abban, hogy mit hogyan csinálj és lépésről lépésre kiépítünk egy értékesítési tölcsért neked.

Azt érzed, te már mindent megpróbáltál, de nem megy az értékesítés?

Már MINDENT megpróbáltál, megvettél rengeteg tanfolyamot, voltál tanácsadáson, posztolsz rengeteget, még talán videózni is elkezdtél, de nem látod az eredményeket.  Még mindig nincs egy jól felépített értékesítési tölcséred és nincsenek marketing rendszereid sem.

Belefáradtál abba, hogy időt, pénzt és energiát pazarolsz olyan módszerekre, amelyek nulla eredményt hoznak. Nem akarsz újabb 10 ezreket kidobni felesleges próbálkozásokra, és már tanácstalan vagy.

Azon gondolkodsz, hogy befejezed, mert ez a vállalkozósdi nem is neked való, igaza volt a többieknek. (Spoiler: nem volt igazuk 😉

Nézd csak, nem vagy egyedül:

„Az online marketingben teljes analfabétaként nagyon nehezen tettem meg az első lépéseket és rögtön az első nehézségnél feladtam volna, mert fogalmam sem volt, mit csinálhatnék másképp. Ági nagyon sokat segített, nem csak a szakmai tudásával, de a töretlen lelkesedésével is. Mindig van egy új ötlete, bármikor képes irányt váltani, nem hagyja, hogy kétségbe essek, vagy túl drámaian fogjak fel egy kudarcot. Tárgyilagosan, de együttérzően segít tovább és bátorít, hogy kipróbáljak valami újat, változtassak, kísérletezzek. Hosszú távban gondolkozik, érti az embereket, ismeri a szükségleteiket és a működésüket, tudja, hogyan kell megszólítani őket. Lenyűgöző kreativitással és odaadással képes segíteni az elakadásokban és biztonságot adó a sokrétű tudása az online média szerteágazó világában. Meleg szívvel ajánlom bárkinek, akinek ebben a témában támogatásra van szüksége!”

— K. Évi

Nem vagy egyedül

Nagyon sokan érzik úgy magukat mint TE most

Nagyon sokáig nekem is hasonló érzéseim voltak. Nem tudtam merre haladjak, hogyan szabjam magamra azt a rengeteg információt, marketing eszközt, amit tanultam. Másnál mindig olyan egyszerűnek tűnt.

A saját vállalkozásomban pedig ötletem sem volt, mit kellene csinálnom. Szorított az idő, alig volt ügyfelem, kevés volt a bevételem. Úgy éreztem láthatatlan vagyok és nem tudtam, hogyan törhetém át a falakat, amik körülöttem vannak. 

Ekkor, az utolsó megtakarított pénzemet feláldozva, becsatlakoztam egy programba, ahol közösen építettük fel az első kampányomat. Nagy falat volt, de már induláskor megmozdult körülöttem valami és elkezdtek érkezni a megkeresések. Elindult a felfelé tartó spirál.

Képzeld el, hogy...

Ezt te is meg tudod csinálni...

Képzeld el, hogy becsatlakozol az expedicióba, lekerül a teher a válladról, mert megnyugszol, hogy jó kezekben vagy. Nem nyomaszt tovább az ügyfélszerzés súlya. Ettől elindulnak a pozitív energiák és már itt elkezdenek jönni a megkeresések. Mire végére érünk a három hónapnak, lelkes leszel, tele leszel tervel, ötlettel amit csak szépen meg kell valósítanod, minden adott lesz hozzá.

A közös expedíciónk során, egy olyan tudással  – és egy komplex ügyfélszerző rendszerel, értékesítési tölcsérrel – leszel gazdagabb, amivel bármikor tudsz indítani egy egy kampányt. Honnan tudom? Én is így csináltam. Azóta már több kapányt futtatam le, és nem egy, hanem több milliós bevételem volt belőle.

Velem tartasz?

MILLIÓS SALES FUNNEL EXPEDÍCIÓ

Kezedbe adom a titkos térképet és végigkísérlek az úton az első  milliód felé. A többi már csak rajtad múlik. Orsi már elindult velem, így mesél róla:

„Néhány hete a teljes kétségbeesés határán álltam, mert bár tudtam, hogy mi mindent szeretnék, nem tudtam, hogy mi legyen az első lépés, mi a legfontosabb, egyáltalán minek fogjak először neki.
Az első lépés az volt Ágival, hogy tervet készítettünk, kitaláltuk a lépéseket, és minden hétre megvan a pontos feladat, amit el kell végeznem. Annyit lépünk csak előre, amennyit biztosan el tudok készíteni. Így sokkal hamarabb jönnek az eredmények is, ezáltal a motivációm sem csökken. Nyugalom és öröm van bennem, munkakedvvel társulva. Mindenkinek kívánom azt az örömet, amikor a legelső megrendelés beérkezik, és tudatosítod, hogy ebben a hónapban már nem te fizeted a banki kezelési költséget!”

Nézzük mit fogsz megtanulni a közös expedición?

Ez nem egy beszélgetős 4 hónap lesz, hanem konkrét feladatokat fogunk meghatározni amit lépésről – lépésre meg is valósítunk. Megtanulod, átlátod a rendszerben való gondolkodást és a stratégiakészítést. Azt, hogy hogyan építs bizalmat, érd el az ügyfeleidet, hogyan legyen több bevételed, nyugodtabb, gondtalanabb életed. Konkrétabban?

Hogyan épül fel a közös munka?

Közös munka

Célok meghatározása

Közös konzultációk során ( ami lehet online, de egy kávé melleti is akár) stratégiát készítünk, megnézzük mid van, mit kell elkészítenünk

közös munka

Konzultációk

Az első hónapban hetente, azt követő időszakan pedig kéthetente vagy megbeszélés/ igény szerint találkozunk.  Átbeszéljük a haladást, átnézem az anyagaidat, véleményezem őket, ha szükséges javítunk rajta. 

közös munka

Belevágunk az expedícióba

Amikor mindent előkészítettünk, belefogunk az „utolsó csúcstámadásba” azaz elindítjuk a kampányodat amit gondosan előkészítettünk és megterveztünk ekkora. Végigkísérlek a sales időszakon is, és folymatosan figyeljük az eredményeket, ha szükséges módosításokat hajtunk végre. 

Mi a csatlakozás feltétele?

Legyen egy már meglévő weboldalad, amire már tudunk építkezni, és jó ha már van email feliratkoztató rendszered illetve pár száz feliratkozód, de ez nem feltétel. Ha még nincs weboldalad, akkor nézd meg a 6 hónapos ügyfélszerző megvalósító programot, ahol 6 hónap alatt a  segítségemmel el tudod készíteni a saját weboldalad.

Milliós sales funnel expedició

Haladó vállalkozóknak
Ft 230.000 vagy 3x85.000.-Ft
  • Stratégiai tervezés, célkitűzés
  • Ingyenes (csali) anyag megtervezése
  • Ellenállhatatlan ajánlat elkészítésének segítése
  • Árazás megbeszélése
  • Folyamatos személyes támogatás, heti, kétheti konzultációk keretében. Ha elakadsz bármikor kereshetsz.
  • Hirdetési stratégia megtervezése, hirdetés futtatása, elemzése
  • Segítség az emailek, hirdetések, landing oldalak felépítésében, megírásban, sablonokkal véleményezéssel
  • Ha bármiben elakadsz, ott vagyok és segítek.
Népszerű

Felkeltettem az érdeklődésedet?

Ha érdekel a Milliós sales funnel expedíció valamelyik csomagja, jelentkezz egy ingyenes 30 perces beszélgetésre, ahol átbeszéljük mit szeretnél, mid van és mit kell elkészítenünk. Meglátod, hogy neked való e az expedíció vagy sem.

Akik velem dolgoznak

5/5

„Szeretek Ágival dolgozni, mert gyakorlatias. Nincsenek hosszú, fölösleges elméleti bevezetők, nem magyaráz semmit túl, hanem pont azt kapod, amire szükséged van”

— f. orsolya
5/5

” Nagyon nagy tudása van, mégis egyszerűen és érthetően adja át a lényeget.  Mindemellett nagyon kedves, türelmes, de ha kell, akkor határozottan terelget, hogy haladjunk. (Nekem erre nagy szükségem is van😊) Olyan, mint egy jó coach, mindig tudja, hogy milyen kérdéssel vigye előre a folyamatot.”

— k. anikó
5/5

Elképesztően sokat tanultam, ismertem meg olyan lehetőségeket, amelyekről eddig nem is tudtam. Ági szakmai tapasztalata mellett a hihetetlen türelmét és lelkesedését emelném még ki. Ő tényleg szívből és lélekből támogat, segít, vezet az úton és veled örül a sikereknek.
Csak ajánlani tudom. Nagyon megéri és minden szempontból érdemes.”

— k. emőke

7 napos pénzvisszafizetési garancia

Ha úgy érzed, nem azt kaptad, amire számítottál, jelezd nekem és én visszautalom az expedíció addig befizetett árát. Nincs vesztenivalód, itt csak nyerhetsz!

ismerj meg

Szia, Kovács Ági vagyok

Fenntartható vállalkozások támogatója, webdesigner és kommunikációs szakember.

20 év közigazgatásben eltöltött év után után váltottam, és tértem vissza eredeti szakmámhoz a kommunikációhoz, majd lettem vállalkozó. Megtaláltam a hivatásom.

Weboldalalakat készítek, vevőszerző rendszereket építek és online marketingben segítem a hozzám fordulókat. Sokat gondolkodtam, hogy nekem mi okozott nehézséget az elején és milyen segítség jött volna jól, amit nem kaptam meg. a LEGNAGYOBB SEGÍTSÉG A SZEMÉLYES  IRÁNYMUTATÁS lett volna. Az, ha valaki személyreszabottan és vállalkozásomra szabottan segít nekem.

Azt tapasztalom, hogy egyre többen szeretnék maguk elkészíteni a saját honlapjukat, készíteni a saját rendszereiket, de nem mernek belevágni.

Magam is tudom, mennyire nehéz egyedül, oktató videóból, kérdezési lehetőség nélkül megtanulni egy weboldalt felépíteni vagy ügyfélszerző rendszert készíteni.

Ezért hoztam létre ezt a expedicíót, hogy Neked ne kelljen egyedül csinálnod. Lépésről lépésre végigvezetlek a kampányépítés folyamatán és együtt felépítjük az első sales funneledet.  Ha elkadsz, ott leszek melletted és segítek. Kell ennél több?

Gyakran ismételt kérdések

Ez egy egyéni program, ami a csatlakozásod után indul

Az általam biztosított anyagokhoz örökös hozzáférést kapsz, későbbi kampányaid során is felhasznáhatod őket

Nincs garancia az 1 millió forintos bevételre. De ha felépíted a sales funnelt, jó a terméked, pontos a célcsoportod, akkor ha nem elsőre, de másodikra vagy harmadikra el fogod érni a vágyott bevételet.

Feszített tempójú, de eredményes 4 hónap elé nézel. Hogy mennyi időt kell ráfordítanod, az függ attól, hogy már mid van meg, mit kell létrehoznunk és attól is, hogy mi lesz az ellenállhatalan ajánlatod. 

Bankkártyával vagy banki utalással is tudsz fizetni. Ha részletfizetést választod, akkor elutalod az első részletet, és a többi részletről díjbekérőt küldök részedre minden hónapban. Azt tudnod kell, hogy KATA-s vállalkozó vagyok, így csak magánszemélynek tudok számlát kiállítani.