Home

HOSSZÚTÁVÚ FENNTARTHATÓSÁG AZ ONLINE JELENLÉT EREJÉVEL!

Inspirálódj - Alkoss- Légy kreatív!

A jól megtervezett és kivitelezett online jelenléted új kapukat nyit meg a növekedésed és fejlődésed előtt.

Hagyd, hogy az internet a segítségével felvirágozzon a vállalkozásod.

Fogom a kezed és végigmegyek veled az úton!

Milyen egy fenntartható szemlélettel tervezett weboldal?

Kiváló SEO

Ha megfelelően van keresőoptimalizálva a honlapod, akkor a google keresőből csak azok találnak meg és kattintanak akiknek tényleg rád van szüksége. A google keresőmotorjai is előrébb rangsorolják a fenntartható szemlélettel tervezett weboldalakat.

Átlátható kommunikáció

Minél célzottabb a kommunikáció, annál környezetkímélőbb a honlapod. A cél az, hogy minél kevesebb olyan ember kattintson a weboldaladra, akit nem érdekel a tevékenységed. Átlátható, egyértelmű kommunikációval a potenciális ügyfeleket tudod bevonzani.

Felhasználói út

Egyszerű felhasználói út tervezése. Csökkentjük azoknak a lépéseknek a számát amit a látogatónak meg kell tenni, hogy megtalálja a keresett információt és ezzel mérsékeljük a forgalmazott adatmennyiséget

Minimalista kialakítás

A minimalista kialakítással a felhasználóra összpontosítunk. Csökkentjük a különböző zavaró elemek használatát, melyek elvonják a figyelmet, és a negatív terek kialakításával vezetjük az olvasót a keresett információig.

Gyors betöltési sebesség

A fenntartható webdesign megoldásokkal csökken a weboldalunk mérete, ezáltal gyorsabb lesz a betöltési idő. Ezzel szerver oldalon és felhasználói oldalon is energiát spórolunk meg, és máris csökkent az ökológiai lábnyomunk.

Bizalom a vállalkozásod iránt

Mindezek a megoldások, valamint a nyílt őszinte kommunikáció, a kevesebb több elv alkalmazása, olyan összhatást eredményez, ami önmagában segíti, hogy az első benyomás pozitív legyen. Így már kialakul egy alap bizalom, szimpátia irántad, és a vállalkozásod iránt.

Szia, Ági vagyok

Webdesigner, kommunikációs szakember

Vallom, hogy tervezőként, dizájnerként felelősséggel tartozom. Küldetésemnek tartom, hogy olyan honlapok kerüljenek ki a kezeim közül, amelyek hozzájárulnak a fenntarthatósághoz. Szeretném megmutatni, hogy a tervezés folyamata el tud mozdulni a felhasználó központú tervezéstől, a környezetbarát tervezés felé, úgy, hogy közben nem kerülsz hátrányba, hanem sokkal célzottabban éred el az ügyfeleidet.

Amiben segíteni tudok

Weboldal és webshop készítés

A közös munka során elkészítjük azt a weboldalt, webshopot, amire a vállalkozásodnak leginkább szüksége van. Meghatározzuk a célokat és ennek megfelelően kerül kialakításra a teljes egészében márkádra szabott honlap

Készítsd el magad!

Az első benyomás meghatározó és nem megismételhető. Arculatod legyen a márkádra szabott, egyedi és önazonos. Teljes arculat, logó, utalvány, oklevél vagy bármely grafikai anyagra van szükséged, elkészítem Neked.

Tanfolyami felület készítése

Hogyan kezdj neki? Kihez szólj? Mit kommunikálj? Milyen csatornákon legyél jelen? Ez mind gondos tervezést igényel. Haladj egy jól megtervezett úton, és érd el a céljaidat egy jól átgondolt stratégia mentén.

Facebook hirdetésbeállítás

Amikor hirtelen kell és nagyon gyorsan az online megjelenés és elég csak egy egyszerű megoldás, akkor az instant weboldal lehet az út

Mailerlite fiók beállítás

Ha már van weboldalad de nem vagy elégedett vele, ha nem hozza az eredményeket, akkor érdemes egy weboldal auditot csináltatni.

Marketing tanácsadás

Az értékesítési rendszer a kulcsa a bevételednek. Landing oldal, feliratkoztatás, sales oldal, értékesítési tölcsérek kivitelezése.

Tudtad? 15 másodperces szabály

Hallottál már a 15 másodperces szabályról?

Egy átlagos felhasználó 15 másodperc figyelmet szentel neked. Ilyen gyorsan kell meggyőznöd a látogatódat, hogy maradjon az oldaladon és olvasson tovább. Ha ez nem történik meg, akkor odébb áll, és nincs második esélyed. Egy felmérés szerint a továbblépők 65 %-a a design-t, a weboldal kinézetét jelöli meg távozásának okaként.

Ezért fontos, hogy a weboldalad szép, ízléses kinézetű legyen, funkcióját tekintve, pedig átlátható, egyszerű és minden információ hamar megtalálható legyen rajta.

Weboldalad kinézetével és jól átgondolt tartalmával át tudod adni vállalkozásod küldetését a látogatóknak. Meg tudod szólítani a célközönségedet, és vásárlásra tudod ösztönözni őket.  

Ha mindez fenntartható szemlélettel van tervezve, akkor egy pozitív üzenetet is hordoz, ami már önmagában felkelti az érdeklődő figyelmét.

Tekints úgy a weboldaladra, ami egy befektetés a jövőbe. Ne elégedj meg az átlagossal, legyél kiemelkedő!

Akik már dolgoztak velem

K.ZsuzsannaWeboldal tervező kurzus résztvevője
Tovább olvasom
" Csak szuperlatívuszokban tudok Ági kurzusáról beszélni, sokkal többet ad, mint vártam. Összeszedett, világos anyagot kaptunk. Ági nemcsak a weblapkészítés technikai részében segít, hanem a marketing területén is kiemelkedő tudással rendelkezik. A csoportos konzultációkon felül a személyes konzultáción is kedves, értő figyelemmel segít végig. Határozottan, de kedvesen motiválja a csapatot. Itt nemcsak egy kész honlapod lesz a kurzus végére, hanem egy segítő közösséget is találsz, akikkel lehet együtt ötletelni vagy gondolkozni. "
F. OrsolyaWeboldal tervező kurzus résztvevője
Tovább olvasom
"Szeretek Ágival dolgozni, mert gyakorlatias. Nincsenek hosszú, fölösleges elméleti bevezetők, nem magyaráz semmit túl, hanem pont azt kapod, amire szükséged van: honlapépítést."
K. AnikóWeboldal tervező kurzus résztvevője
Tovább olvasom
"Szívből ajánlom Ági tanfolyamait. Nagyon nagy tudása van, mégis egyszerűen és érthetően adja át a lényeget. A weblap tervezésnek nem csak a technikai részéhez ért, hanem az esztétikai érzéke is nagyon jó, ami szerintem legalább annyira fontos. Mindemellett nagyon kedves, türelmes, de ha kell, akkor határozottan terelget, hogy haladjunk. (Nekem erre nagy szükségem is van😊) Olyan, mint egy jó coach, mindig tudja, hogy milyen kérdéssel vigye előre a folyamatot. Soha nem hagy magunkra, bármilyen kérdéssel vagy elakadással megkereshetjük, és mindig nagyon hamar megkapjuk a segítséget. 🌷"
K. ÉvaKundalini jóga oktató
Tovább olvasom
"Az online marketingben teljes analfabétaként nagyon nehezen tettem meg az első lépéseket és rögtön az első nehézségnél feladtam volna, mert fogalmam sem volt, mit csinálhatnék másképp. Ági nagyon sokat segített, nem csak a szakmai tudásával, de a töretlen lelkesedésével is. Mindig van egy új ötlete, bármikor képes irányt váltani, nem hagyja, hogy kétségbe essek, vagy túl drámaian fogjak fel egy kudarcot. Tárgyilagosan, de együttérzően segít tovább és bátorít, hogy kipróbáljak valami újat, változtassak, kísérletezzek. Hosszú távban gondolkozik, érti az embereket, ismeri a szükségleteiket és a működésüket, tudja, hogyan kell megszólítani őket. Lenyűgöző kreativitással és odaadással képes segíteni az elakadásokban és biztonságot adó a sokrétű tudása az online média szerteágazó világában. Meleg szívvel ajánlom bárkinek, akinek ebben a témában támogatásra van szüksége!"
K. Emőke
Tovább olvasom
"1,5 hete kezdtem el a közös munkát Ágival. Ezalatt az idő alatt elképesztően sokat léptünk előre. Ági - véleményezte a Facebook hirdetés kreatívokat, a kísérő szöveget, - beállítottuk a z FB Vállalkozás kezelő alkalmazásában az adatokat és összekötöttük a weboldalam pixelkezelő plugin-jével, - beállítottuk a Hirdetéskezelőben a kampány adatait dinamikus tartalommal, többféle célközönségre, - figyeljük az eredményeket és megnézzük, hol, miben kell finomhangolni, módosítani, - átbeszéltük a stratégiát a tartalommegosztásra, a lehetséges további lépéseket és még sorolhatnám. Elképesztően sokat tanultam, ismertem meg olyan lehetőségeket, amelyekről eddig nem is tudtam. Ági szakmai tapasztalata mellett a hihetetlen türelmét és lelkesedését emelném még ki. Ő tényleg szívből és lélekből támogat, segít, vezet az úton és veled örül a sikereknek. Csak ajánlani tudom. Nagyon megéri és minden szempontból érdemes."
Előző
Következő

Fenntarthatóság kis lépésekkel

Ha ezeket a sorokat olvasva elgondolkodtál, ha úgy érzed érdekel a fenntarthatóság, a fenntartható tervezés és dizájn, szeretnél többet megtudni, örülnék ha hallanék rólad. 

Legyél egyéni vállalkozó, cégtulajdonos, szabadúszó vagy civil szervezet, ha elkötelezett híve vagy a környezetbarát megoldásoknak, vagy most  szeretnél egy fenntartható márkát kialakítani, beszéljünk róla. Valahol mind elkezdtük.

Állítsuk együtt a technológiát a fenntarthatóság szolgálatába!

Kapcsolat

Ha felkeltettem az érdeklődésedet, vagy csak szeretnél többet tudni a fenntartható tervezésről bátran írj és felveszem veled a kapcsolatot.

Ha tetszett az oldal, további hasznos tartalmakért, tippekért, tanácsokért kövess a közösség oldalaimon. Örülnék ha megismerhetnélek

Green-design nevű  vállalkozásom megkapta a Zöld Minősítést díjat💚
 
A minősítést olyan vállalkozások kapják, akik tevékenységükkel szemléletformáló és környezettudatos munkát végeznek, és igyekeznek olyan megoldasokat, szolgáltatásokat kínálni, ami magyarországi környezetben is teljesíthető és hosszú távon fenntartható💚